Sluiting beschadigd

Het voer werd snel geleverd echter kreeg ik een zak waarvan de sluiting beschadigd was, een seal klepje was afgebroken en nu is t heel onhandig te sluiten. Had helaas de oude zak al weggegooid.

Heel snelle levering

Super levering

Goedkoop en snel

Goede voeding

Ik ben erg tevreden met jullie producten en de levering !

Ik ben erg tevreden met jullie producten en jullie levering !

Altijd op tijd geleverd ik ben er zeer tevreden over

Goede prijs en ook nog een extraatje

Alles snel geleverd

Toppie

top

goede service, snelle levering

Prima levering.

Prima levering, volgens afspraak.

Goed verpakt

Goed verpakte kattenvoer. Minpuntje is dat je voor 15 uur moet bestellen zodat het dezelfde dag verzonden wordt.

Het bestellen ging niet met betaling per creditcard. Toen ik belde kreeg ik alle support en was het probleem snel geklaard. De volgende dag kreeg ik de blikken thuisgestuurd en op mijn briefje aan de deur om het op de grond voor de deur te zetten werd gevolg gegeven, zodat ik niet thuis hoefde te blijven. Uitstekend geregeld.

Snel in huis .

Pet markt is goed. De vervoerder slecht.

Pet markt heeft het super gedaan. Alleen is het pakket er nog niet omdat post nl het zaterdag niet heeft bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. Zat notabene voor het raam te wachten.

veel te lange levertijd

Ik heb 27 maart hondenvoer besteld. Op 30 maart werd aangegeven dat er vertraging was met de levering. Uiteindelijk pas op 7 april voer ontvangen. Als je het voer niet op voorraad hebt liggen dan moet je niet 1 tot 3 leverdagen aangeven.

Snelle service en goede prijs.

Goede prijs- kwaliteit verhouding

Fijn service, snelle levertijd en een goede prijs

Snelle en. Correcte levering

Snelle en. Correcte levering

Fijne servers

Lekker snel verstuurd

Snelle service en een stuk goedkoper dan bij de DA.

voor de middag . besteld , volgende dag in huis goede prijs snelle service Gewoon topbedrijf

Goed geholpen

Snel en goede prijs

Prima online shop om voer te bestellen. Ik bestel hier al een aantal maanden en het is prima. Doen wat ze beloven.

Snelle levering, netjes verpakt en lekker voer

Snelle

Goedkoop en snel huis

Snelle levering en prima prijs voor Hills natvoer en Royal Canin dental

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.