Pluspunten

Wordt goed op de hoogte gehouden per mail over de levering. Tevens goede prijzen voor het speciale dieetvoer voor mijn katten.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

goed en op tijd geleverd. de goedkoopste

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijs, betrouwbaar

Ik bestel altijd hetzelfde, dus een optie waarbij je dezelfde bestelling kunt doen als de keer daarvoor met 1 druk op de knop zou mooi zijn.

Pluspunten

Top vrijdagmiddag besteld en zaterdag al mijn bestelling binnen gekregen en ook nog eens een scherpe prijs. Ik word vaste klant.

Pluspunten

Zeer scherpe prijs en snelle levering

Pluspunten

Zonder probleem snel geleverd.

Pluspunten

het omruilen omdat het shirt toch net aan de kleine kant was geen enkel probleem. vriendelijk te woord gestaan. Kom omdat ik achteraf in de buurt moest zijn zelf bij de vestiging te recht.

Pluspunten

snelle levering , goede spullen.

De gebruikers voorwaarden kan zeker veel korter, het duizeld je om dit allemaal door te lezen . Dan hoeft het van mij al niet meer . Maar bij deze toch.

Pluspunten

Reeds diverse malen tot tevredenheid besteld/snelle levering

Pluspunten

Voordelig en snel.

Pluspunten

Effectief, efficient en een goede vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Alles is goed

weet ik niet

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Ontzettende snelle verzending, groot assortiment!

Pluspunten

Uitstekende service, goed telefonisch bereikbaar

Pluspunten

Speciaal voer altijd op voorraad. Goedkoopste en bezorgd snel en sinds kort gratis omdat de minimale besteding verlaagd is. Super!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Goedkoper dan andere bedrijven en een super snelle levering (de volgende dag!)

Pluspunten

Scherpe prijs voor het artikel dat ik kocht. Geen verzendkosten. Snel geleverd en pakje in perfecte staat

geen

Pluspunten

- Goede communicatie met de klanten - Stelt snel oplossing voor - Product voldoet aan beschrijving - Mijn pakket naar België was na meer dan een week nog niet geleverd. Door Petmarkt is meteen een tweede pakket verstuurd waar een 2 opstond. Dit pakket heb ik na enkele dagen ontvangen. 3 dagen na het ontvangen van het tweede pakket, heb ik alsnog het eerste pakket verkregen. Fout lag vermoedelijk bij post, maar heb alsnog het eerste pakket dat pas na 2 weken was aangekomen mogen bijhouden.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.