Snelle levering, goede prijs.

Correcte levering.

Eerste bestelling, correcte levering en gemakkelijke website. Volgende bestelling zal weer bij jullie zijn.

Ja heel erg goed

Ja heel erg goed

Snel en zorgvuldig

Hele snelle verzending. De goedkoopste webwinkel. Prima klantenservice.

Snelle levering, veel keus in producten.

Heel fijn

Nette en Snelle levering ..

heel fijn

door bij petmarkt .nl te bestellen hebben mijn katjes een goede voeding.

Snel en correct!!

De medicatie voor onze poes Puk was hier het goedkoopste,de zending was snel en correct.

Duidelijk, prettig & snel !

Snel, simpel en betaalbaar!

Snel, simpel en betaalbaar!

Prima geregeld, snel bezorgd

Snel besteld en snel geleverd prima.

Top en snelle levering

Vandaag besteld en binnen 1 a 2 dagen geleverd

Goed.

Netjes en snel geleverd!

Krijg wat ik besteld heb, super.

Zeer goed!

Goede prijs en een snelle en nette bezorging.

Beter kan niet

Ik heb vijf sterren gegeven alles is gewoon goed zo als het hoord

Fijn, vlot en klantgericht geholpen

Speciaal voer nodig was niet leverbaar en snel opgelost door kleinere verpakking te sturen. Het voer dag later binnen en het teveel betaald ook een dag later weer op mijn rekening! Goede service!

Zeer goed en snel

Voordelige prijzen en snel geleverd echt top

Verzending zeer snel. En bied het product aan voor echt de laagste prijs. Ik was nog niet bekend met deze site, maar kon gewoon achteraf betalen. En product zoals omschreven. Ik zal weer bestellen.

Fijne ervaring.

Prima service.

Klantvriendelijk en ook telefonisch goed bereikbaar!

Produkten eigenlijk altijd voorradig en een snelle levering tegen een goede prijs. Telefonisch goed bereikbaar en persoonlijk voel ik mij als klant zeer welkom en gewaardeerd.

Snel

Snelle leveringen, duidelijke beschrijving producten, en als je belt, wordt er snel actie ondernomen. Fijne site en heel blij dat je het speciale voer thuis krijgt bezorgt.

Betrouwbaar en betaalbaar

Snelle levering, vriendelijke klantenservice. Ze zijn goedkoper dan andere aanbieders als is het verschil wel kleiner geworden sinds ik voor het eerst hier het dieetvoer kocht.

Goede ervaring

Bestellen was eenvoudig. Goede prijs. Prima en compact verpakt. Levering duurde langer dan verwacht omdat eerst gekozen datum niet doorging.

Petmarkt/dierenkliniek meerheide is prima. Ik wist wat ik nodig had, besteld en bezorgd. Alleen heb ik zo ongeveer elke dag voor een week lang van Postnl 3 mails ontvangen, dat de levering verplaatst werd naar een andere dag en ander tijdstip, terwijl ik het al binnenhad (ivm waarschijnlijk brievenbuspost) Ik weet dat jullie daar niets aan kunnen doen, maar irritant was het zeker.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.