Besteld, snelle levering de dag erna, goed mailverkeer.

Bestelling gezet en de dag erna werd het al geleverd. Goed doorgegeven op mail door wie het werd geleverd en welk tijdstip. Super.

Snelle levering en verzending

prima in orde

Dit was mijn eerste betelling bij Petmarkt. Deze bestelling was prima in orde.

Ik was hier het voordeligst uit en het product is super snel geleverd.

Trovet

Snelle en prima levering van blikken en treats van Trovet hypoallergeen voer voor onze hond. De prijs en gratis bezorging dior zeer vriendelijke en behulpzame bezorger waren ook positief.

Snelle verzending

Snelle bezorging, prima kwaliteit!

Makkelijk online bestellen. 12.5 kg loop ik niet graag mee. Voordeliger dan andere webshops! Goed verpakt en snelle bezorging.

Snelle levering en goede service.

Deze week niet de juiste bestelling ontvangen maar nadat Ik met jullie gebeld heb is direct het juiste RC Renal Cat with fish opgestuurd met daarbij een retourlabel. Gister de foutieve bestelling geroutineerd. Een fout maken is menselijk en kan gebeuren. Klasse voor de afhandeling en dat jullie telefonisch heel goed te bereiken zijn.

Snelle levering en geen bezorgkosten. TOP!

Vlot verzonden, nette prijs

Kwalitatief super goed product (medical shirt dog) voor heel nette prijs en ook nog eens heel snel geleverd, top!

zeer goed

Zeer tevreden snel bezorgd super!!!

Goed bevallen

Snelle levering, goede prijs

Bestelling makkelijk te plaatsen. Correct verpakt en snelle levering.

Fijn bedrijf

Keurig en snel geleverd

Goede prijs en super snelle levering

Klantenservice is helemaal top

Zeer snelle levering. Wanneer iets niet op voorraad is/komt, wordt je daar snel van op de hoogte gebracht en wordt er gezocht naar een gepaste oplossing. Al verschillende malen besteld hier en ik zal hier ook blijven bestellen mede door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Feliway refill besteld, hier waren ze het goedkoopst en het was snel geleverd.

Zeer tevreeden

producten van zeer goede kwaliteit!

Zeer snelle en correcte levering

Alles zag eruit zoals beschreven. Binnen de 2 dagen geleverd. Onze hond is allergisch voor eiwitten en lust enkel Trovet Horse hypoallergenic waar ze heel goed mee is. Geen buikpijn meer en terug actief. Aangezien ik enkel nog voorraad van het natvoer had was deze snelle levering van de brokken, welke bijna op waren, zeer welkom.

Snel, prettig geprijsd

Al het Hill's dieetvoer is prettig geprijsd en snel en zorgvuldig bezorgd

Prima verzorgd en snel geleverdvoor een goede prijs.

Snel en goed

Mijn eerste keer dat ik een bestelling deed maar niet de laatste

Snelle verzending

Snelle verzending en goede prijs

Snelle service prima levering

Ik had de brokken snel en het was keurig verpakt in een stevige doos.

Prima! Goed contact over de levering.

Mijn bestelling was iets vertraagd. Hierover werd ik fijn en persoonlijk geïnformeerd en ik mocht zelfs annuleren als ik vond dat het te lang duurde.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.