Goede, snelle levering tegen goede prijzen

Goede en snellle levering tegen goede prijzen

Snel en netjes

Mijn vaste besteladres voor Trover RRD voor onze hond

Mijn vaste besteladres voor Trover RRD voor onze hond

Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon

Service is uitstekend. Wanneer er iets mis gaat met de bezorging wordt actief naar een oplossing gezocht en mee gedacht.

Snelle levering, goede prijs !

Product is altijd op voorraad , snelle levering , prijs ten opzichte van andere leverancier goed !

Zoals altijd top producten aan een goede prijs en zeer snelle afhandeling en levering

Goed assortiment, snelle levering

Alles prima

Goede prijs en nette verpakking, op tijd bezorgd.

Heel goed.

Goede service en goede prijs

Dit vier is erg prijzig. Hier mooie aanbieding. Blij mee

Snelle levering. Goed verpakt.

Goede ervaring.

Goede en snelle dienstverlening.

Prima vlees

Keurig op tijd geleverd Fijn in porties van 500 g

een heel glanzende pels met dit eten

Anti struviet kat

Heel fijn dat je dit voer kunt bestellen. Nu hoef ik niet naar mijn dierenarts en weet ik dat ik 4,5 kg krijg.

alles was perfekt

Alles was perfekt

Voor herhaling vatbaar

Snelle en goede levering

Te vreden

Op tijd en altijd beschikbaar voor informatie.

top!

snel en goed

Très bien

Alles alweer naar verwachting, snel en eenvoudig

Alles alweer naar verwachting, snel en eenvoudig

Snelle levering !

Zeer tevreden .

Gewoon prima èn goede prijs

Trovet hypo allergeen paard voer voor hond, goed product, mooie prijs, snel geleverd

Makkelijk om te bestellen

Thuis bestellen en 2 dagen later pakket thuis.

Snelle levering door een betrouwbare pakketbezorger.

In december een hele nare ervaring gehad met Budbee. Ik koop nooit meer iets waar Budbee de bezorger is. Gelukkig maken jullie gebruik van PostNL die tot nu toe nog steeds betrouwbaar is. Jullie zijn met Trovet Hypoallergenic dan wel iets duurder, maar dat is me al die ellende wel waard.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.