Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, zeer tevreden

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, zeer tevreden

Goede kwaliteit voor prima prijs

Duidelijke webshop en snelle verzending.

Super snel geleverd

Goed verpakt, snel geleverd tegen nette prijs! Gaan we vaker doen!

Duidelijke informatie, nette prijzen voor producten, geen verzendkosten en snel bezorgd (wat van mij niet perse hoeft maar nu wel goed uit kwam).

Super snelle levering

Snel geregeld,snel geleverd

Maar helaas ga ik overstappen naar een ander bedrijf ivm de grote prijsverhoging van royal canin kattenvoer.

Prima en snel

Dit was mijn tweede bestelling voor jojo, een jonge poes met darmproblemen. De site werkt prima, de prijs is oké en mijn bestelling was snel ontvangen

Goeie prijs Snel verzonden Kom hier zeker terug

Prima.

Zoals altijd prima service.

Correcte vlugge levering

Mijn bestelling van Hill's hondenvoer was vanaf bestelling tot levering goed te volgen. Tevens een vlugge levering. Helemaal top

Super goed

Mooi op tijd zelf een dag eerder ,was goed ingepakt ,en mijn hond weer blij

Snelle levering.

Prijs is goed. Wordt goed op de hoogte gehouden. Makkelijk bestellen.

Top! Duidelijke webshop, snelle levering!

In één woord: top! Doen wat ze beloven, duidelijke en overzichtelijke website en -shop, na het plaatsen van de bestelling snelle levering.

Kan alleen beter als het gratis is.....

Prima spul, beste prijs, keurig verpakt, op tijd verzonden........ Was het overal maar zo.

heel goed

fijne gesprek en goed advies

Toppie

Netjes op tijd geleverd

Duidelijke site, snel geleverd.

Super geregeld

SNELLE levering, geen poespas gewoon goed!

Heel erg goed

Hele snelle levering

Scherp geprijsd goed product

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed verpakt, scherp geprijsd

Hits blik voer

Echt goed, m'n hondje vind het super heerlijk.

wat kan een mens meer verwachten??!!

Ongelooflijk, ik had 3 artikelen besteld, en ik kreeg 3 artikelen toegestuurd - weliswaar niet de andere dag, maar de dag daarop - en u raadt het al, ze stuurden exact die artikelen die ik besteld had. Fenominaal!

uitstekend product en snelle levering

op tijd geleverd is belangrijk.

Goede webwinkel met een ruim assortiment

Geweldige service. Snel thuis. Op voorraad.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.