Overzichtelijke site met goede uitleg over het voer! Prima service

Zeeeer tevreden klant erbij

Snelle verzending en goedkoper dan andere sites

Het is fijn dat je ze ook telefonisch kunt spreken.

Vlotte levering in een brievenbuspakje

Zie boven

Goede service en de volgende dag al in huis

goede service

goede service, op tijd geleverd.

Zie onderstaand

Mijn ervaring is goed en de bezorging correct

Netjes geholpen

Mooi op tijd zonder gedoe

Direct leverbaar

Overzichtelijk te bestellen

Levering van katteneten

Levering was snel geleverd

Super service en snel

Kreeg een mail.dat mijn bestelling was geannuleerd even gebeld was iets mis gegaan maar werd meteen en direct super vriendelijk geholpen !!

Gewoon supergoed, en de snelle service en levering.

Er was een product niet en kreeg netjes een alternatief met cadeautje. Het geld kreeg ik netjes op mijn rekening terug gestort.

Supersnelle verzending en breed assortiment

Alles is goed.

Super webshop met ruime keuze

Ofschoon bij de door mij bestelde producten een levertijd van 1-3 dagen stond, was de bestelling er al de volgende dag. Ook aan de telefoon was de medewerkster heel behulpzaam

Goed afgehandelde lopende bestelling, met een leuk cadeautje voor de katten ontvangen.

Quick & easy

Thank you!

Communicatie prima snel geleverd.

Toppie

Mijn bestelling had ik binnen in 1 dag, Katten een schone bak en ik ben dan ook blij.

Correct en behulpzaam

Aanbevelen

Een vlotte gang van zaken

Voor iedereen de beste wensen in 2023. Ik blijf mijn dieet brokjes voor mijn hond voortaan bestellen bij Petmarkt. De bestelling is goed gegaan en dus blijf ik. Er is ook nog een andere reden dat ik blijf: de prijs die ik bij Petmarkt betaalde voor mijn product is €11,45 lager dan de prijs die ik bij een zaak in mijn omgeving had moeten betalen. Dit is een win-win situatie voor mij: goede service èn voor minder geld. Dàt is nog eens leuk nu bijna alles duurder is geworden.

Snelle levering, gebruiksvriendelijke website.

Goed en snel

Snelle levering van een zeer goed, product qua prijs/kwaliteitsverhouding een goed adres

Goed!

Snelle levering. Goed produkt. Tevreden

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.