Snelle levering. Helaas was een van de 4 dozen (met 12 x 100gr pouch) beschadigd.

Nette prijs en een snelle levering !

geweldige winkel

.................

geweldig

word lekker vlot geleverd en fijn dat het meestal op voorraad

Normaal goed, nu vertraging met levering

Helaas een extra zak brokken ergens anders moeten kopen vanwege de vertraging. Maar over het algemeen erg positief over PetMarkt.

Waardeloos

Dat het ontvangen van wat kattenvoer een week moet duren, is echt van de gekken. Het ligt overigens niet aan PostNL, want zij hebben het pakket keurig na 1 dag geleverd. Petmarkt heeft gewoon veel te lang gewacht met het te versturen. Op de website staat dat zij bestellingen binnen 1 werkdag verzenden. Het gaat verdorie om eten..., daar moet je gewoon niet mee wachten! Ik heb uiteindelijk een dierenkliniek gevonden die het eten in huis had, dus ben het zelf maar gaan halen. NOOIT meer bestellen bij Petmarkt!

De bestelling en levering verliezen prima.

Zie boven.

Voer voor een goede prijs

Snelle levering, alles prima geregeld.

perfect

heel goede service

Ik heb goede ervaringen met petmarkt goede prijs kwaliteit verhouding. Goede levering.

Goede prijs, goede service

Goede prijs, duidelijke website, snelle levering en goede communicatie. Voor herhaling vatbaar.

Overzichtelijke website, snelle verzending

Ruime keuze op een overzichtelijke, nette website. Snelle verzending.

Ondanks dat er levertijd op het bestelde product zat toch nog sneller geleverd dan verwacht en tegen een prima prijs!

Juiste product kunnen bestellen en ondanks feestdagen toch snel in huis

Snel en netjes geleverd en goedkoop

Prima prijs en snelle verzending

Ik heb al eerder voer besteld. Het werd altijd snel verzonden. Prijs is goed.

Petmarkt krijgt van mij de Gouden ster.

Voor de tweede keer besteld. Voordelige prijzen. Telefonisch vriendelijk geholpen. Zeer snelle levering. Goed verpakt.

snelle en corecte levering

heel tevreden

Prima.

Bezorging iets later door de Kerst en Oud- en Nieuw drukte. Daar kon niemand iets aan doen. De bestelling kwam goed aan en ik ben tevreden over de betalingsservice via Klarna. Voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering, vriendelijke mensen aan de telefoon en geven een goed advies. Wij zijn tevreden. En onze hond Juul ook.

Snel geleverd en een goede prijs

Goede prijs en snel geleverd

Goedkoper dan anderen, althans voor de kattenbrokjes die wij bestellen, en supersnelle levering! En dat met de feestdagen!

Erg goed en snelle levering

Erg goed. Snelle levering, goed product en goed verpakt.

Goede service, goede prijs

Vrijdag besteld, zaterdag in huis en niet te duur vergeleken met andere aanbieders.

Snelle levering.

Altijd snelle levering en goed verpakt.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.