Fantastisch, goedkoop, super snelle levering, ruim assortiment, duidelijke website.

Aanrader, een site, waar ik in de toekomst nog veel gebruik van ga maken en ook andere liefhebbers zal aanbevelen!!

PetMarkt.nl sure is great but delivery with PostNL NOT received yet

This order I placed is for my sick doggy. I made sure to order only if PetMarkt.nl HAVE stock so delivery will be quick and easy, max 4 days, however this is not the case! Same day goods was ordered PostNL collected parcels and I received notification that my order will be delivered and Another notification, they not sure when parcel will be delivered! I believe we should have a choice which delivery services we want to use. I can’t recommend a company if you have not received your goods! If delivery is not happening, it does not look good on your side either. Wish you had a maybe under your select option!

• Would you recommend us? No

PetMarkt.nl sure is great but delivery with PostNL NOT received yet

• Would you recommend us? No

Fijne snelle levering

De levering wordt meteen behandeld en verzonden. Dat het later geleverd wordt ligt aan de bezorging

Geweldig.

Mijn 1e bestelling van speciale hondenvoeding. Goedkoper dan andere aanbieders Telefonisch fantasties geholpen, door een vriendelijke medewerkster. Bestelling geplaatst, volgende dag goed verpakt in huis.

Niet zo best

Op moment van schrijven heb ik de bestelde artikelen nog niet ontvangen na een week.

Niet zo best

Prijsstelling concurrerend en snelle levering.

Een aantal keer bestelling geplaatst. Snelle levering. Voeding op advies van Rob Gerritsen van De Kompaan in Ommen. Bij eigen dierenarts is zowel het natvoer als de brokjes van Renal dat special veel duurder. Bij bestelling middels internet is jullie prijs concurrerend.

Prijsstelling concurrerend en snelle levering.

Zo besteld zo thuis, goed te volgen via track & track en netjes afgeleverd. ga zo door

Zo besteld zo thuis, goed te volgen via track & track en netjes afgeleverd. ga zomdoor

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.