Niet klantvriendelijk

12 blikken trovet gekocht, niet mogelijk om er 8 retour te doen. Onze hond eet het helaas niet, duur voer. Ook moet je zelf de retourkosten betalen. Kortom, wij bestellen hier niks meer.

Snelle dienstverlening, product beschadigd

Snelle dienstverlening en product beschadigd.

Normaal koop ik dit voorgeschreven voer via de dierenarts. Het is een leuk prijsverschil waarbij het ook nog kostenloos wordt bezorgd.

Goede prijs en goede verzending

Telefonisch goed bereikbaar en netjes behandeld

Altijd gemakkelijk en snel!

Wat ik ook fijn vind, is dat er rekening gehouden wordt met de verpakking. Geen doos die drie keer zo groot is als het product…Ga zo door!

Prima de lux

Snelle levering en voordelig.

Lage prijs en supersnelle levering

Puur probiotic gekocht voor mijn hond. Laagste prijs die ik zag op internet en gratis bezorgd. Volgende dag al in huis! Ook de informatie verstrekken rond de order voortgang tiptop geregeld.

Uitstekende service!

De producten die ik zocht kon ik vlot vinden en bestellen. De levering gebeurde de dag erna volledig en correct. Jullie zijn TOP! Niets op aan of op te merken, doe zo voort!

In 1 woord geweldig

Mijn ervaring is heel goed goedkoper dan de rest en snelle service

Snel en goed

Produkt was er binnen 2 dagen. Plus aantrekkelijk geprijsd

TOP

Na de bestelling een snelle levering, Fijn.

perfect

hele fijne webshop, misschien keertje korting?

Prima.

Puur Spondy gekocht voor de helft van de prijs die ik bij een andere winkel zag en de kauwstaafjes vind mijn hond heerlijk. Vlot geleverd en goed verpakt. Een verbeterpunt: gebruik liever geen plastic opvulmateriaal in de doos, overweeg milieuvriendelijke oplossingen. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Snelle levering, prima prijzen.

Alles wordt snel geleverd en ik vind ook de prijzen erg aantrekkelijk. Het scheelt echt met andere webshops.

Snel en effectief

Juiste spullen geleverd gekregen binnen 24 uur, erg fijn

Snelle levering voor prima prijs!

Super eerste kennismaking.

Prima gegaan.

Zonder problemen de bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Mooie prijs voor dit product. Volgende keer bestel ik weer bij PetMarkt.nl.

prima levering

na bestellen heel snel en correct in huis via tntpost. Voordelige en hele snelle levering van de dieetvoer voor onze jack russell die al jaren alvleesklierontsteking heeft en alleen vetarme voeding mag. Hij is inmiddels 17 jaar en Royal Canin gastro intestinal low fat is prima voeding voor hem.

Deskundig advies

Uitermate deskundig en een fantastische service. Ik beveel Petmarkt.nl van harte aan

Snelle levering goed verzorgd prima produkt

Eerste keer besteld ga dat zeker vaker doen.

Een fijne webshop

Het is een prettige webshop werkt eenvoudig. Bestellingen komen altijd op tijd.

perfect

juiste producten voor een lage prijs

geweldig

de bestelling werd de volgende dag al geleverd geweldig hier kom ik vaker wat kopen

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.