Zeer tevreden Product goed ingepakt goede service

gewoon goed

goed maar soms te laat met leveren maar dat komt door de bezorging

Dit is wat je noemt "Echte goede Service"

Snelle verzending na plaatsing van de bestelling, keurig/goed verpakt. Zeer tevreden !!

Altijd snel geleverd voor het beste prijs.

Super service

Nadat mijn bestelling met enige vertraging binnen kwam, kwam er een mooie mail en een cadeautje voor de hond. Hoeft uiteraard niet, maar wordt zeker gewaardeerd. Zeer correct opgelost.

Prima geregeld

Over de levering en de prijs van de Renal Select ben ik heel tevreden

Goed produkt, goede prijs, snelle levering

hele snelle bezorging de volgend dag

Uitstekende service, snelle verzending!

Uitstekende service, snelle verzending, klantgericht, telefonisch prettig contact. Komen afspraken na.

Goede communicatie wanneer product geleverd zou worden!

Scherpe prijzen t.o.v. De concurrerende bedrijven!

Hele snelle en nette levering. Producten zijn zeer scherp geprijsd . Ik ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering, netjes verpakt en juiste bestelling ontvangen

Goede prijs, snelle service.

Goede prijs, snelle service.

Snelle levering, blij mee

Product was snel geleverd en een stuk goedkoper dan ergens anders.

Snelle Dienstverlening

En nu maar hopen dat het goed gaat met Vita

Een goede, snelle, nette en uitstekend verzorgde service. De brokken zijn zeer goed en mijn Ragdolls reageren fantastisch op deze brokken. Echt een aanrader.

De volgende dag werden de brokken bezorgd zoals op de site aangegeven stond. Duidelijke communicatie via de mail. Voor een goede prijs bieden ze de Hill's Brokken aan. Zeer tevreden

Super snelle levering

Snelle levering en veel keus en goedkoper dan elders.

Fantastisch en snel

Alles in orde en dag na bestelling had ik mijn bestelling thuis

Sneller kan niet

Zie boven

Binnen 48 uur geleverd

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.