Bestelling kwam op tijd en de mogelijkheden om op andere tijd/plaats de bestelling af te leveren ideaal voor mensen die werken

Vlotte service

Snelle levering, en goede prijs

Snelle levering.

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden.

Netjes, snelle bezorging

Bezorging al meteen de volgende dag. Hondenvoer goed geprijsd.

Super!!

Super snelle levering voor een super prijs!

Snelle levering. Mijn producten waren niet in stock. Onmiddellijk mail gekregen wanneer de levering wel zou gebeuren en alles correct en snel uitgevoerd.

Toen ik belde waar mijn bestelling bleef werd ik keurig te woord gestaan en legde ze uit waarom het nog niet verzonden was. Een dag later was het binnen.

Snel nodig snel geleverd Top!

Op advies dierenarts gestart met Royal Canin renal natvoer. Snelle levering tegen een gangbare prijs.

Gewoon zoals het hoort

Prima ervaring.

Te vreden met de service en het product

Ik heb makkelijk van de website mijn bestelling geplaatst en binnen 3 dagen werd mijn bestelling thuis ontvangen. Zeker een aanrader, Mijn kattenvoer kan alleen op bestelling en dankzij petmarkt hebben ze altijd het voedsel beschikbaar..

Verrassend snel

Verrassend snel.Goed verpakt.Goede prijs.

Snel geleverd en veel goedkoper dan elders.

Zak Sanimed hondenvoer, scheelt best veel met andere zaken. Keurig de volgende dag bezorgd door PostNL (dus geen gerommel in de marge...). Hoefde geen verzendkosten te betalen ivm aankoopprijs, wat wil je nog meer.

Snelle levering, achteraf betalen, overzichtelijke website. Ik ben heel positief. Bestel volgende keer zeker weer hier.

Ik had totaal geen ervaring met deze site. De voordeligste prijs voor mijn product heeft mij doen besluiten om toch de bestelling te plaatsen. Naast de voordeligste prijs is de snelle bezorging ook een groot pluspunt.

Alles naar wens

Isogel besteld voor de hond kwam 1 dag later ws door de post,dat gebeurt wel eens.

Super!!

Mijn bestelling werd mooi verpakt bezorgd... Ook de bevestiging vd bestelling ging allemaal goed via de mail... Ik bestel de brokjes voor onze Happy voortaan bij jullie !

Snelle levering en redelijke prijzen

Ging wat mis met verzending, maar was snel opgelost na een telefoontje

Levering duurde iets langer

Voor de eerste keer hier besteld. De levering zelf was goed, maar jammer genoeg bleek het product toch niet op voorraad te zijn, waardoor ik iets langer moest wachten. Hopelijk de volgende keer beter. Ik geef ze de voordeel van de twijfel.

Zeer goede service

Nooit moeten wachten zeer correcte levering

Eerste keer besteld hier. De bestelling werd super snel geleverd. Top dus!

Goede prijs. Snelle verzending.

Goede prijs en snelle verzending. Aanrader.

Prima geleverd en geïnformeerd over de levering

Prima geleverd en geïnformeerd over de levering

Snelle levering top !

Correcte prijs

Het bestelde product werd op het beloofde tijdstip geleverd.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.