Bbb

Goed geregeld

Speciale hondenvoeding, genoeg op voorraad, snelle levering.

Goede prijzen en snel geleverd

Houdt zich aan de afspraak. En spullen worden netjes en goed verpakt en aangeboden.

Perfecte en snelle levering

Overzichtelijke website. Specifieke producten aanwezig. Ik ben zeer blij dat ik bij jullie de brokjes voor mijn kat heb gevonden.

Voldoet aan mijn verwachting

Ik kan er van op aan dat mijn bestelling vlot en op tijd bezorgd wordt!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering met een scherpe prijs.

Er was iets verkeerd geleverd. Ik heb snel een retourlabel gekregen en een aantal dagen later de juiste produkten.

Snelle levering.

Snelle levering. Goede prijzen. Zorgvuldig verpakt.

Zeer snelle en correcte levering

Bestelling zijn correct en snel geleverd

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Ruim assortiment, snelle levering

De keuze in (dieet) voer en bv anti-vlooi/teken middelen of ontworming voor je huisdieren is ruim. Snelle en correcte levering van de bestelling. Het was mijn 1e bestelling, maar niet de laatste. Ga zo door!

zeer tevreden

snelle levering, netjes verpakt

Fijne webshop

Een fijne webshop. Veel keuze en snelle levering..

Super snel

Volgende dag bezorgd, helemaal top. Voordeliger dan de dierenarts.

Tevreden

Hills vet essentieel besteld snel geleverd en nette prijs volgende keer weer.

bezorging prima

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het geven van speciaal voer van PetMarkt aan mijn oude kat. De kat eet er met smaak van en zonder problemen is ze afgevallen en zijn haar suikerwaardes verbeterd. Over één verpakking had ik een klacht. Deze klacht is zeer vlot en op een erg prettige manier voor mij hersteld. Gevolg is dat de kat nog langer van de brokjes kan genieten. Ik hoop dat de kat nog verder herstelt en dat ik nog veel pakken voer voor haar bij PetMarkt kan bestellen.

Mijn bestellingen altijd tijdig ontvangen

Snelle levering en goede prijs

Vandaag besteld is morgen in huis. Goede prijs. Heel tevreden.

Goeie prijs en snelle levering

Onlangs voor het het eerst voer voor onze katten hier besteld, goedkoper dan elke andere aanbieder en vlot geleverd. Volgende bestelling ga ik zeker weer hier plaatsen

Snelle bezorging

S,middags besteld anderedag in huis

Uitstekend!

Bestelling geplaats, volgende dag geleverd. Prima product!

goede service en goede prijs

goede service en zeer goede prijs in verhouding met dierenarts in onze stad

goede en snelle levering

goede en snelle levering

goede site en nette levering

hele mooie site met de beste prijzen, dankjewel netjes verpakt en zelfs de doos wordt door onze kat nu nog gebruikt als slaap doos. dankjewel

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.