Goede voorraad en snelle levering

Na de bestelling snel reactie dat het klaar staat voor de verzending., 1 à 2 dagen later al in huis. Fijn dat het hondenvoer op voorraad is. Heb bij andere bedrijven wel eens lang op de levering moeten wachten.

Binnen 3 dagen in huis.

goede spullen

Goede artikelen tegen juiste prijs

Prima en snelle bezorging

Prima product, voldoet aan de eisen

Goed product probleemloos geleverd

Het product is goed vindbaar, probleemloos en vlot geleverd.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Prima ervaring

Goede prijs en keurig op tijd geleverd.

mijn ervaring is zeer goed de bestelling is zeer goed en snel uitgevoerd

heb verschillende kennissenop de hoogte gebracht van de goede service

Snel, netjes, goed verpakt.

Tussen het bestellen en thuis ontvangen zat maar een paar dagen. En dat incl. Een weekend bestelling. Pakketje goed verpakt en gelukkig ook via PostNL. Daar heb ik hier de beste ervaring mee.

goed en vast geleverd

prima service en prijs

Product naar wens en snelle levering. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Snel geleverd, goede communicatie

Ik bestel bij Petmarkt onder andere het speciale kattenvoer. Altijd snel geleverd en keurig verpakt. De "bestel deze order opnieuw"-optie in mijn account is ook ideaal voor de terugkerende bestellingen.

heel goede ervaring.

supersnelle levering, en scherpe prijs!

snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel en correct verzonden

Fijn assortiment, prima prijzen en zeer snelle levering. Tevreden klant :)

Na telefonisch contact gehad te hebben , waar ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan. . Zijn de toezeggingen die gedaan zijn perfect uitgevoerd. Snelle levering en regelmatig bericht over de vordering van de zending. .

Snelle levering, goedkoper dan anderen. Prima keuzes

Snel!

Super snelle levering

Super snelle levering duimpje voor jullie .

Die is heel goed, volgende keer weer Zeker Weten .

Goed!

Aantrekkelijk geprijsd en snelle levering.

op tijd geleverd, prima verpakt

bestelling op zich gaat goed en vlot Afhandeling zou sneller kunnen tijd tussen betaald en versturen is een dag te lang En dat geeft wel eens problemen met op tijd bestellen

Super goede en snelle levering.

Super goede en snelle levering.

ruime keuze en prima afhandeling bestelling

bestelling verloopt snel en netjes, helaas jammer dat er geen medicijnen op de site staan, zou anders alles bij petmarkt tegelijk kunnen bestellen.

Mijn ervaring is dat ze snel leveren en ruime assortiment

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.