Heel vlot

Bestelling andere dag al in huis

Snelle levering goede prijzen

Mooi alternatief geboden voor niet leverbaar product. Fijne site en goede service

Nvt

Prima kwaliteit en snelle levering

Projs kwaliteit t.o.v. andere leveranciers is goed.

Levering zoals aangegeven bij bestelling

Levering zou een paar dagen duren en was er inderdaad binnen enkele dagen.

Prima verzorgd

Had het product nodig en hier was het product het voordeligst.

Snelle levering en service

Moeten zoeken naar pakketje

Het pakketje was geleverd door post Nl pakket we waren niet thuis dus pakketje niet aangenomen. Pakket was niet afgeleverd bij novy en bij de buren. Post Nl gebeld pakket was op ons adres geleverd. Uiteindelijk in de tuin gevonden aan zijkant huis waar wij bijna niet komen. Ik begrijp dat jullie hier ook niets aan kunnen doen , maar vindt wel dat jullie wel moeten weten hoe er met jullie pakketjes omgegaan wordt.

Levering binnen 24 uur en alles in orde

Snel geleverd en goedkoop!

Zelfde voer als mijn eigen dierenarts, alleen echte goedkoper. Heel fijn in deze dure tijd...

alles goed

bestelling volgende dag in huis, perfect

De bestelling is prima op tijd geleverd

Fijne site, fijne prijzen

Als ik iets negatiefs zou moeten zeggen , had de levering misschien iets sneller gekund. Maar daar kan ik zelf rekening mee houden de volgende keer. Verder heel positief. Zowel over de bestelwijze, de afhandeling, de verpakking

Top, de volgende dag al in huis!

Snelle en soepele levering

Xxxxxx

Tevreden van de bestelling alles was verzorgd

Alleen de levering was een ramp waar jullie waarschijnlijk niets aan konden doen, mijn dochter is al langer klant bij jullie en daar word de bestelling netjes afgeleverd ook bij afwezigheid ik bestel voor haar en nu ook dus voor mij en de bestelling werd niet zoals gebruikelijk bij mijn vorige leverancier afgezet onder de carport men stuurt mij eerst naar een afhaalpunt dat een maand dicht is wegens verlof dan krijg ik meermaals bericht dat mijn bestelling klaar staat in Genk 8km verder in wat blijkt het choppingcenter moet dan met behulp van andere klant alles nog 300meters naar de wagen dragen dat is niet de bedoeling van online thuis bestellen alhoewel ik tot heden tevreden was van PostNL

snelle levering en scherpe prijzen.

had eerst gebeld voor uitleg voor speciaal kattenvoer. gaf mij deskundig en goed advies, nam ook al de tijd hier voor.

Prima en snel

Goede prijs kwliteit verhouding

Goed advies en uitstekende service.

Onze hond heeft een heftige voedselintoleratie. Voer besteld, maar helaas… hij reageert er weer op. Contact opgenomen met de klantenservice voor een zak voer retour sturen. Dit was geen probleem en hier kreeg ik zelfs een advies bij voor nieuw voer. Super! Online voer bestellen en toch super advies krijgen.

Prima en snelle service

Via google gevonden. Goedkoop, goed en snel!

super

Hele scherpe prijzen en snelle levering.

GEWELDIG

Makkelijk besteld, betaald en een zeer gunstige prijs.

Besteld en de volgende dag geleverd

Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de levertijd

Geweldig.

Geweldig. Ik bestel en 1 of 2 dagen later ontvang ik het.

Goede levering

Het zou fijn zijn wanneer er bij artikelen de vertraging zou staan als die er is. Ik begrijp dat de levering normaal op tijd is.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.