Vlugge en correcte levering.

Goede service.

Snelle levering.

Beantwoord aan mijn verwachtingen

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snel

Product snel ontvangen, goede prijs en een fijne klantenservice

Prima Website

Duidelijke website Artikelen worden goed verpakt Snelle levering

Snelle en goede levering

Alles vlot en goed verlopen

Netjes op tijd bezorgd

Misschien een tip Als er een pup is zoals bij mij het geval Een klein presentje erbij Voor de rest zeer tevreden Mvg hetty

Goede service kant vriendelijk

Zie boven

Voordelig en een snelle verzending

Ik heb al eerder een bestelling gedaan voor mijn katten. Petmarkt was voordeliger dan elders. Ook waren er geen verzendkosten die andere wel rekenden, waardoor een bestelling van lage waarde ineens wel erg duur werd bij hen. De bestelling wordt altijd snel verstuurd. Dat is erg fijn.

Prima snelle verzending

Snelle levering!

Fantastische ervaring, stipte en vlugge levering

Vermits je in België ter plaatse bij de dierenarts moet gaan om deze voeding te kopen is het voor ons gemakkelijker om in Nederland te bestellen. Bij Petmarkt krijg je een zeer snelle levering van het gevraagde product daarbij kan je op de voet volgen waar je pakket is en wanneer het exact zal geleverd worden. Een echte aanrader.

Winkel goed

Zelf teruggebracht in Bussum en keurig afgehandeld

Scheelt enorm in prijs en dag erna al in huis ben blij julli te hebben gevonden

Snelle verzending

MPS besteld voor kittens en ondanks dat ik ruim na 16.00 bestelde toch de volgende dag in huis. En tevens tegen een goede prijs

Goed verzorgd. Snelle levering.

Snelle goede sevice

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Beter kan niet. Daarnaast heel fijn t uitgebreide assortiment met dieetvoeding voor n fijnere prijs dan elders.

Goede prijs, snelle levering

Prima website met veel aantrekkelijk geprijsde artikelen, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Top! Snel geregeld :)

Makkelijk te bestellen en klantvriendelijk. Ik belde om te kijken of de bestelling wel goed was doorgekomen en de meneer aan de telefoon welde net naar huis gaan maar ging toch terug om te zoeken of mijn bestelling goed was doorgekomen. De volgende dag werdt mijn bestelling netjes bezorgd.

snelle levering scherpe prijs

vooraf leuk telefonisch contact gehad met medewerkster

Netjes geleverd, goede prijzen

Alles was netjes verpakt en de prijzen Zijn heel scherp.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Mijn hond heeft een probleem met zijn darmen, waardoor ik altijd vrij duur voer moet bestellen. De Petmarkt is hiervoor verreweg het goedkoopste adres.

Medicatie voor hond wordt snel geleverd. Grote keuze. Willy .

Snelle levering top!

Besteld en de dag erna geleverd voor een prima prijs!

Prima webshop

Ruime keuze aan producten en snelle levering

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.