Goed verzorgd. Snelle levering.

Snelle goede sevice

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Beter kan niet. Daarnaast heel fijn t uitgebreide assortiment met dieetvoeding voor n fijnere prijs dan elders.

Goede prijs, snelle levering

Prima website met veel aantrekkelijk geprijsde artikelen, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Top! Snel geregeld :)

Makkelijk te bestellen en klantvriendelijk. Ik belde om te kijken of de bestelling wel goed was doorgekomen en de meneer aan de telefoon welde net naar huis gaan maar ging toch terug om te zoeken of mijn bestelling goed was doorgekomen. De volgende dag werdt mijn bestelling netjes bezorgd.

snelle levering scherpe prijs

vooraf leuk telefonisch contact gehad met medewerkster

Netjes geleverd, goede prijzen

Alles was netjes verpakt en de prijzen Zijn heel scherp.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Mijn hond heeft een probleem met zijn darmen, waardoor ik altijd vrij duur voer moet bestellen. De Petmarkt is hiervoor verreweg het goedkoopste adres.

Medicatie voor hond wordt snel geleverd. Grote keuze. Willy .

Snelle levering top!

Besteld en de dag erna geleverd voor een prima prijs!

Prima webshop

Ruime keuze aan producten en snelle levering

zeer goed

Vlotte afhandeling en een scherpe prijs

Zie hierboven

Zoals altijd keurig op tijd afgeleverd

Goed en snel

Goed en snel

Beste prijs voor dit speciale voer en snelle verzending

Sinds een tijdje moet ik speciaal nierdieet voeding kopen voor onze hond. Royal canin renal select. Petmarkt heeft de beste prijs en ik heb het altijd gelijk de volgende dag in huis!

De volgende dag al bezorgd

Uitstekende service

Ook een zeer snelle levering

Eerste ervaring met deze site is positief

Duidelijke site en correcte levering. Betalen met Klarna is ook een pre

Vlotte,vlugge service

Altijd vlot geleverd en bij niet voorradig word je op de hoogte gebracht wanneer het product kan geleverd worden en ook goede prijs

zeer goed

Nette en vlotte levering. Ook nog de goedkoopste. Heb verschillende dierensites opgezocht. Verder geen op of aanmerkingen.

Goedkoper dan bij andere sites. Ook snelle levering

prima levering

De goedkoopste die kan leveren, ook snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Snel, duidelijke communicatie en goed product geleverd.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.