Goed geregeld

Niks negatiefs te melden

Snelle bezorging en goed verpakt!

Tubbetje zalf

Waarom kan een tubbetje zalf niet kleiner verpakt worden scheelt mijn verzendkosten en jullie matriaalkosten

Heel goede service

Correcte en snelle levering. Nog nooit problemen gehad met bestellingen. Een pareltje

Goede prijs

Ik heb bij Petmarkt 1 zak Trovet venison besteld vanwege de goede prijs. Zak voer was goed verpakt en snel geleverd.

Besteld meestal dag later in huis

Bestelling duidelijk en vlotte levering!

Altijd zeer snelle levering, je kan vanaf dat de bestelling geplaatst is gewoon volgen hoever ze staat.

Eerste ervaring is matig

Mijn bestelling kwam uiteindelijk veel laters als bij de aankoop werd gesuggereerd. Voor dieren voeding is dit lastig. Ik zal nog een maal herhaal bestelling doen en ik dan naar de aanbeveling. Nee is deze nee

Alles in orde

Snel geleverd, geen probleem

Zeer tevreden.

Een goede webshop en goede prijs. Heel,vlotte en correcte levering.

Zeer positief

Alles op tijd bezorgt en prijs is zeer gunstig

Alles op tijd e goede service

Uitstekend!

Alles vlot en perfect verlopen. Ik bestel zeker nog in de toekomst!

Waardeloze website. Geschreven door een amateur.

Onthoud geen vorige bestelling. Cookies lopen fout en hebben foutieve gegevens. Search product functies moet exacte naamgeving hebben. Geen combinatie van search data. Om uiteindelijk te kunnen werken moet je herhaaldelijk de historie wissen en productgegevens via knip en plak werk uit vorige bestelling invoeren.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

good products good prices

fast delivery

goede prijs, snel verzonden

Netjes verstuurd en snel!

Goede service en tijdige levering.

Een snelle levering en het product is niet zo duur als bij anderen.

uitstekend

Mijn bestelling had wat vertraging, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden via de mail.

super

goede prijs en snelle levering

Tevreden

Vlotte levering,goede prijs.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.