Snelle levering !

Bestelling snel en correct geleverd

Scherpe prijs, snelle levering

Heb al een aantal keren kattenvoer laten bezorgen. Ben blij met de goede prijs en snelle, gratis levering.

Order is foutloos en snel afgehandeld.

Zo zou elke online bestelling moeten gaan!

Makkelijk snel zonder poespas!

Bestelling eenvoudigl geplaatst en is ook snel geleverd!

Het bestellen gaat eenvoudig en zonder problemen. En het wordt ook nog eens supersnel geleverd!

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle levering. Prijzen redelijk. Kwaliteit producten goed.

Snelle levering.

Goede bezorging en snel

Goed!

Snelle levering!!

Perfect.

Snelle levering en zeer goede service.

Goede service, communicatie en snelle levering

Goede service, communicatie en snelle levering.

Na plaatsen van bestelling snel reactie en daarna snelle levering top geregeld

Snelle levering en mooie prijs

Snelle service en mooie prijs !

Prima.

Altijd zeer snelle levering.

Goede prijs, snelle levering. Prima!

Met bestellen leek het niet helemaal goed te gaan, dus even gebeld. De telefoon werd direct opgenomen en ook het meekijken duurde geen minuut. Opnieuw de bestelling gedaan en de levering was al de volgende dag. Dus de prijs was goed zonder lange wachttijden, daar hou ik van!!

snelle service

Makkelijk te vinden en goede service

Ik wacht nog steeds op mijn pakketje

Meer de fout van post NL, dan van petmarkt, maar wel vervelend. Mijn pakketje zou maandag bezorgt worden en zijn (status 'bezorgd'), maar ik vond niks. Pas woensdag kreeg ik bericht dat het toch nog niet bezorgd was en donderdag zou komen, gister weer aangepast naar vandaag. Duurt veel te lang

Gewoon perfect

Snelle levering van goed product en perfect ingepakt.

Erg goed

Klantvriendelijk

Netjes verpakt, snelle levering

Het voer was netjes verpakt en werd snel geleverd

Goede prijs, snelle levering!

snelle bezorging, laat in de middag besteld, volgende dag gekregen.

positief

Ondanks een fout in de levering is dit op een snelle en correcte manier recht gezet.

Prima verzorgd

Snel verzonden, correcte afhandeling.

Eerste ervaring!

Mijn eerste ervaring met petmarkt. nl is goed hoor! Er was wat vertraging en werd goed gecommuniceerd! Ik wist dat het wat langer zou duren.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.