Het voer wat mijn hond moet hebben verkopen zij en wordt binnen korte tijd bij mij thuis geleverd. Heel hartelijk dank.

Had gebeld over iets werd goed te woord gestaan en erg behulpzaam en vriendelijk Snelle levering goed verpakt.

vlugge service

vlotte afwerking bestelling en vlugge levering

Goede 1e ervaring

Hetgeen ik nodig had binnen 2 dagen geleverd. Snel en goed.

goede prijs en zeer snelle verzending

Beste prijs voor het speciale dieet voer wat onze hond nodig heeft, altijd binnen 24 uur in huis. Helemaal top!

Keurige afhandeling

Product snel ontvangen, en netjes per mail op de hoogte gehouden van de verzending.

Ik stelde een vraag en ik kreeg ook andwoord.

zeer goed

mijn bestelling komt bijna altijd op tijd

Ik ben tevreden..dit was de eerste keer

Netjes op tijd geleverd..

Goede prijs voor mijn gekozen artikelen en snelle levering.

snelle bezorging

bezorging top en super goedkoop

Het is PetMarkt gelukt een type product te leveren wat bijna niet te leveren is omdat er veel productieproblemen zijn. Heel blij mee!

Stijgende prijzen.

Mijn twee honden zijn aangewezen op speciaal voer. In korte tijd wisselt het aankoopbedrag enorm. Daar waar ik gewend was circa €65 a €70 voor 12 kg te betalen was de prijs nu €83 bij Petmarkt. Alle prijzen stijgen (waarom op dit hondenvoer???) en waarom zo belachelijk veel.

Toppie

Prima winkel. Bezorging redelijk snel voor deze gekke tijd.

Afspraken / bestelling correct afgehandeld.

Fijn dat zo dicht in de buurt een leverancier zit En snelle service

Altijd super snelle levering

Nooit geen problemen!

zo als altijd 100% tevreden

Bestelling altijd netjes snel en op tijd geleverd, in geval van geen voorraad wordt er contact snel opgenomen met klant

perfect, vriendelijke klantenservice, mooi snel geleverd

ga zeker hier weer bestellen,betaalbare prijzen. top.

Snelle levering!

Snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt!

Geen klachten

Snelle levering en goed verpakt

makkelijk & snel

snel via de site mijn bestelling kunnen plaatsen. Levering volgde ook al binnen enkele dagen.

Ik had de bestelde spullen de volgende dag al in huis. Heel fijn!

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.