Pluspunten
Mooie meubels
VerbeterpuntenLevertijd was 4-6 weken. Na 7 weken nog niks vernomen te hebben, gebeld om te vragen hoelang het nog zou duren. Toen nog 1 week moeten wachten tot de meubels er waren. Zeer slechte communicatie omtrent levertijd. Al met al veel geld betaald voor prima meubels en zeer slechte afhandeling (montage daarentegen was goed).
Wat jammer dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan Saartje Prum! Ook vinden we het jammer om te lezen dat de door ons aangeboden en overeengekomen compensatie hiervoor jullie ontevredenheid niet heeft kunnen wegnemen, wij hebben onze uiterste best gedaan om dit naar tevredenheid op te lossen. We hopen dat jullie blij zijn met de meubels en wensen jullie veel slaapplezier!
Pluspunten
Zeer goede communicatie!! Heel goede kwaliteit!
Pluspunten
Keurig, snel en volgens afspraak. Montage van het huisjesbed ook vakkundig en netjes. Alle verpakkingen weer mee terug.
Pluspunten
Goede service en mooie meubels.
VerbeterpuntenBij afname van dezelfde producten, wellicht een hogere korting aanbieden. In ons geval, kregen wij 2 bedhekjes kado waar we blij mee zijn. Persoonlijk vond ik gezien de grote van de bestelling, dit een nihille korting.
Pluspunten
De halfhoogslaper Bries is een heel stevig bed, goed afgewerkt zonder splinters, met goede, hoge matrassen. Leuke accessoires, mooi beddengoed en vooral de hoeslakens zijn erg fijn. De pakketaanbieding was ook aantrekkelijk. Vragen worden altijd snel beantwoord en ook de bezorging was prima.
VerbeterpuntenMisschien wat meer aandacht besteden aan de showroom in Loods5; die doet niet echt recht aan de mooie producten van Saartje Prum.
Kinderbed heeft splinters; zelf moeten opschuren.. na mail hierover wordt deze klacht niet echt serieus genomen. Verder prima bed voor vrij hoge prijs
Pluspunten
Levertijd van het bestelde bed was lang (12 weken), maar dat van tevoren duidelijk gecommuniceerd.
Pluspunten
Perfecte communicatie, snelle en goede levering en super leuk bed! Ik zal hier zeker nog meer gaan bestellen in de toekomst
Pluspunten
Unieke artikelen
Pluspunten
Prachtige bedden en sprookjesachtig beddengoed en accessoires.
Verbeterpunten- Communicatie - ik zou meer verwachten op het gebied van duurzaamheid in dit prijssegment. Wat betreft hout, maar ook biologisch katoen
Pluspunten
Krijgt direct reacties op vragen en denken mee
Pluspunten
Leuke ontwerpen en snelle levertijd
Verbeterpuntensneller reageren op mail
Pluspunten
Super dat jullie zo hebben meegedacht over de levering van het vogelhuisbed voor ons dochtertje.
VerbeterpuntenDe afwerking met installeren van het bed had iets beter gekund. Zodat de voorgevel beter open en dicht kon! Is nu zelf opgelost.
Pluspunten
De bezorgservice was erg netjes en onze meiden zijn heel blij met hun bed. top service!!!!
Pluspunten
mooi product. leuke website
Verbeterpuntencommunicatie ging niet super. 2 schijven (Saartje Prum en Dutch Wood) bepaalde wensen zijn niet volbracht en vertraging was miss niet nodig geweest
Pluspunten
Mooie spullen, persoonlijke en vriendelijke communicatie, goede bezorging en netjes gemonteerd.