Pluspunten
Snelle levering en snelle reacties via de mail
Verbeterpunten2 keer een laptop ontvangen met mankementen aan de ventilator.
Pluspunten
van het bestellen tot aan het afleveren zeer tevreden !
Verbeterpuntenna uiteindelijk de gebruikersverklaring gevonden te hebben, wat naar mijn mening gemakkelijker gemaakt kan worden, zag ik na uren van zoeken en uitproberen om het toetsenbord gebruiksklaar te maken, dat het hier ging om een belgies toetsenbord en het toen ook zo in kon voeren zodat ik het toetsen bord naar behoren gebruiken kon, mijn vraag hierover is of dat begrijpelijker in de handleiding geplaatst kan worden.
Pluspunten
geen gevonden. 't Is een eenvoudige "box-mover" zonder meerwarde. Ze halen hun informatie van hun leverancier en 'that's it'. Niemand kon me bvb vertellen hoeveel restruimte de schuiven nog hadden (er staat iemmers het OS op en een reservekopie). Die data-hoeveelheid is niet verwerkt in de grootte van de schijf(ven). ..... doch wel belangrijk (zie maar naar mobieltjes en tablets, waar vaak nog slechts 25% bruikbaar RAM is)
VerbeterpuntenDit bedrijf is wat men noemt een "box-mover". Ze schuiven dozen door van hun leverancier(s) naar hun klant, zonder ze open te doen, te controleren, ... enkel een verzenddocument op de box kleven en doorsturen naar PostNL en je T&T code meegeven. De aangegeven levertijd klopt niet, was een dag later. De T&T code werd bij Post NL niet goed opgevolgd. De doos was zgn onderweg, zonder dat er een leverdatum stond aangegeven. Handig zou zijn de reële nieuwprijs naast de verkoopprijs te vermelden. Mijn laptop was nog te verkrijgen (volledig zelfde specs), doch 20% duurder. Heb ik een koopje gedaan ? Als er tijdens garantie niets misloopt, wel. Anders niet. Bij een goede winkel krijg je een vervangtoesel, zetten ze tijdelijk alles over etc ... service. Handig is ook een extra informatiepagina met voor- en nadelen van de verschillende AMD tgo intel-processoren, idem videokaarten, inkjet / laser, .... . Nu is er enkel een beperkte copy-paste van info vanuit de leverancierswebsite. Er is enkel een NL telefoonnummer (geen Belgisch), geen chat- of skype-functie. Het KvK nummer geeft een andere bedrijfsnaam en ander adres dan de gegevens onder "onze bedrijfsgegevens". Het retouradres is weer ergens anders. Bij het aanklikken van "informatie via internet", kom je op de website van HP. (?) Op nationale feestdagen gesloten .... de Belgische ? De Nederlandse ? Onduidelijk. Enz ... enz .. zou nog wel een hoop tips kunnen geven.
Pluspunten
Duidelijke telefonische uitleg. Levering op het afgesproken moment.
Pluspunten
Het is leuk dat de producten voor een goedkopere prijs aangeboden worden.
VerbeterpuntenDe bezorging was slecht uitgevoerd door PostNL, waardoor ik pas na een week de bestelling kreeg, i.p.v. de volgende dag.
Het is jammer dat 15 euro moet betalen als je met creditcard betaalt.
Pluspunten
VLUGGE LEVERING
VerbeterpuntenER WAS GEEN ENKEL BOEKJE OF GEBRUIKAANWIJZING AANWEZIG BIJ DE COMPUTER GEEN VERMELDING ROND WELK UUR ZE LEVEREN
Pluspunten
Duidelijke website snelle levering en groot prijsvoordeel
Pluspunten
100 %
VerbeterpuntenNO!
Pluspunten
correct
Pluspunten
fast delivery, good communication and great product for a good price - im happy and would order again
Pluspunten
perfecte afhandeling van mijn bestelling en omruiling voor een andere laptop, die mij beter aanstond. Super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na een foutje van de bank heeft Electrocorner die fout zelfstandig gecorrigeerd. Topservice
Pluspunten
Snelle levering, vragen werden telefonisch goed afgehandeld
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire