Pluspunten
die refurbished HP's, die ik heb gekocht hier zien er echt uit als nieuw en werken prima! Hele goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenAssortiment is niet heel erg groot.
Pluspunten
Goeie spullen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Price
VerbeterpuntenAvailability dedicated active stylus
Pluspunten
Price
Verbeterpunten1.The laptop has a hardware defect and I had to send it back to the repair. 2. I received the laptop with 1 day delay. The delivery company didn't come in the specified time slot and I had to go and pick up the laptop at post nl next day.
Pluspunten
Snelle levering. Maar dat is dan ook alles.
VerbeterpuntenOp de levering dus na, al het overige. Het zijn oplichters die op het randje zitten. Vermelden niet bij het product dat het om gebruikte artikelen gaat. Ze verwijzen, na beklag, enkel dat er op de website, bij het artikel, staat dat het om een product gaat uit het HP renew program. Dit is absoluut gelogen. Tot op de dag van vandaag staat het er niet, dus waarom dan toch beweren van wel. Sommige mensen kunnen lezen, hoor.
Het is natuurlijk erg spijtig als een klant niet krijgt wat hij verwacht ! Het is daarnaast jammer dat de klant ons oplichters noemt aangezien op onze site bij ieder product staat vermeld dat het HP Renew producten betreft. Dat kan je natuurlijk over het hoofd zien..., maar wij melden dit ook bij levering op en in de verpakking. Om dan van oplichting te spreken gaat wat ver. Daarnaast kan iedere klant ALTIJD gebruik maken van de zichttermijn binnen 14 dagen na aankoop. Dit geldt natuurlijk ook voor deze klant. Mocht u om welke reden dan ook NIET TEVREDEN zijn over ons, of het product... gebruik uw recht op zichttermijn. Dat is altijd effectiever dan mailen dat wij zouden oplichten.
Pluspunten
Snelle reactie en de informatie op de website klopt!
Pluspunten
snelle levering.goede kwaliteit prijsverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
Beste prijs momenteel, snelle levering.
Pluspunten
Goed product Goede prijs Snelle levering Heel gemakkelijk installeren van PC
VerbeterpuntenHet mag op de website wel duidelijker vermeld worden dat het om een HP Renew product gaat. Dit is een beetje weggemoffeld bij de product specificaties. Geen factuur of betaalbewijs in de doos. Doos waarin de PC werd geleverd zag er echt 2e hands uit. Geopende geweest, opnieuw gesloten, deuken erin enzo.
Pluspunten
Een echte prijsvechter Goede prijs/kwaliteitsverhouding Bij eerdere ervaringen een responsieve en hulpgerichte klantenservice ervaren.
VerbeterpuntenWellicht iets meer specificaties over de producten geven. Bij sommige laptops stond bijvoorbeeld de videokaart niet goed weergegeven waardoor ik meerdere laptops door die reden niet heb genomen. Controleer de producten voordat ze worden opgestuurd. Ik kreeg een laptop waar '' testmodus, built 9600 '' als watermerk in mijn scherm staat. kan frustrerend zijn voor mensen die dit niet makkelijk weg krijgen. (tevens maakt mijn laptop af en toe een hoge '' piep'' De zoekfuncties op de website kunnen beter, als ik een laptop van 8gb of meer wil hebben moet ik afzonderlijk eerst 8gb selecteren, dan verwijderen, dan 12gb selecteren etc. misschien een optie maken waarbij laptops en tablets bij elkaar kunnen komen.
Pluspunten
Snel antwoord op een technische vraag.
Pluspunten
Al drie laptops via Electrocorner gekocht. Je krijgt precies wat via de website wordt beloofd. Let op het zijn Renew producten, zie voor meer informatie de Electrocorner of HP website. Bij 1 laptop raakte binnen de garantie periode de accu defect en deze werd door HP onder garantie kosteloos vervangen. Garantie kwesties worden direct door HP afgehandeld en niet via Electrocorner.
Pluspunten
Goede en vriendelijke klatenservice, snelle bezorging en een goede prijs.
VerbeterpuntenDe laptop die ik kreeg werkte zeer slecht, de wifi-functie deed het in zijn geheel niet of heel matig en deze laptop stuur ik daarom deze week terug. Graag beter letten op de status waarin de laptops die jullie aanbieden zich bevinden.
Pluspunten
Service
Pluspunten
Super goede spullen voor fijne prijs
VerbeterpuntenKunnen zoeken op meerdere zoekcriteria binnen 1 categorie.
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering, kortom, top.
Pluspunten
levert snel, goedkoop en kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak netjes
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
snel ongecompliceerd
Verbeterpuntenmag iets duidelijker zijn dat het om gebruikte handel gaat
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire