Pluspunten
snel ongecompliceerd
Verbeterpuntenmag iets duidelijker zijn dat het om gebruikte handel gaat
Snelere leverteid
Pluspunten
Direct geleverd
Pluspunten
snelle levering, product nog niet gebruikt. Lage prijs. Kan niks over de service zeggen.
Pluspunten
- Snel en correct antwoord over de de mail - Eerlijke antwoorden over levertijden (maken het niet mooier dan het is) - Verzonden binnen 24 uur
Pluspunten
Goede service bij vastlopen bestelling. Snelle levering.
Pluspunten
Vorige keer was het perfect.
VerbeterpuntenBekijk toch even de werking van Post.NL. Ook al was ik 2 dagen thuis en volgde ik de tracking. De chauffeur heeft zich nooit gemeld aan onze deur. Resultaat, mijn laptop is nog steeds niet terecht?
Pluspunten
heb een laptop besteld. Alles ging soepeltjes en goed. Heb het binnen een dag gekregen.
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs en snelle levering. Snelle reactie op mijn vragen via e-mail.
VerbeterpuntenOp de homepage nog duidelijker vermelden dat het gaat om HP renew producten (vandaar de aantrekkelijke prijs). Verpakking en meegeleverde accessoires waren niet helemaal wat ik had verwacht in vergelijking met de normale HP-verpakking.
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
Pluspunten
Ik bestelde, zij leverden. Binnen een dag.
Pluspunten
Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenDocumentatie van het bestelde ontbreekt. Werd doorgestuurd naar internet.
Pluspunten
Prima in orde
VerbeterpuntenLater verzendtijdstip
Pluspunten
Prijs kwaliteit is goed.
Verbeterpuntenbezorging was slecht. Er zou geleverd worden op zateterdag en uiteindelijk werd dat maandag.
VerbeterpuntenAfhandeling mag makkelijker.
Pluspunten
Toestel is nieuw ,Batterij is half geladen en zodus voldoende om te starten,Volg de instructies op het scherm en vul de nodige accounts in, Open office free downloaden gaat zeer snel, Windows 10 gaat vlot als ge w7 gehad hebt, VERLICHTING op toetsenbord is super ! Staan heel wat apps opgeslagen, Levering: middenvak voor laptop Linkervak de batterij en rechtervak de adapter, Netjes,
VerbeterpuntenDe McAfee virus-scanner zijn tijd was verlopen ;maar geen probleem : meteen een andere scanner gedownload,
Pluspunten
duidelijke uilen over het product .met de juiste specs.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire