Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Prijs-kwaliteit verhouding erg goed, correcte service
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wat renewable inhoud
Pluspunten
Prijs/kwaliteit OK Snelle levering Duidelijke productinfo Mogelijkheid om bestelling terug te sturen indien niet tevreden
VerbeterpuntenHet Renew programma van HP mag duidelijk in beeld worden gebracht voor de klanten die geen techneuten zijn.
Pluspunten
Goedkoop Snelle levering
Pluspunten
Al meerdere malen heb ik wat gekocht bij Electro Corner en het is altijd goed gegaan, zeer snelle respons op eventuele mails als er wat mis zou gaan b.v verkeerd bezorgadres opgegeven, werd razendsnel hersteld via de mail. Een zeer snelle levertijd en betrouwbare goede producten. Voor mij meer dan top.!!!
Pluspunten
de manier waarop de telefoniste antwoord gaf en de juiste man voor mij ging op zoeken in het bedrijf. De zeer prettige en vakkundige manier waardoor die meneer mijn bestelling alsnog plaatste, de nota verstuurde en ervoor zorgde dat de laptop op tijd werd geleverd.
Verbeterpuntenhoe je terug kunt in de site als je een foutje hebt gemaakt, of nog iets wilt controleren.
Pluspunten
Goed kwaliteit product
VerbeterpuntenVerkeerd kabel meegeleeverd
Klantvriendelijker worden. Ik heb laptop gekocht, die van het begin af aan vastliep, dan krijg je te horen dat je eerst hp helpdesk moet bellen wat heel veel tijd en (geld door telefoonkosten) kost, dan blijkt dat ze het ook niet zo makkelijk op kunnen lossen omdat hij al meteen vastloopt, de overigens heel vriendelijke man van hp en die vond ook dat ik een nieuwe zou moeten krijgen. Dit moet niet kunnen voor een nieuwe laptop. Toen weer contact opgenomen met electrocorner, dan krijg je horen dat je hem op eigen kosten moet terugsturen en dan nog maar afwachten of je een nieuwe krijgt. Geen goeie service dus. Ik ben nu in afwachting van een nieuwe. Zaterdag heb ik hem aangetekend verstuurd en nu (dinsdag) nog niks gehoord. Dus, nee, sorry, ik kan het geen goeie service noemen. Hopelijk gaat het niet te lang duren. Ik had hem achteraf beter gewoon in een winkel kunnen gaan kopen, dan was ik beter af geweest.
Pluspunten
Bestellen is heel eenvoudig, Na betaling zeer vlotte afhandeling. En dit alles aan een zeer voordelige prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenGarantie over artikel is heb ik nergens fezien.
beloftes houden!
Pluspunten
altijd top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
U heeft gedaan wat u beloofd heeft op de Site, hartelijk bedankt voor de door u geleverde diensten
Pluspunten
verkoopt klasse producten;
Pluspunten
Super snelle levering en uitstekende service!
Pluspunten
Zeer goede en snelle service
Pluspunten
De laptop werd snel geleverd!
Na telefonisch contact met klant is gebleken dat er per abuis een beoordeling is gegeven die over een ander bedrijf gaat. Levering van de laptop was met 1 dag. Klant zal beoordeling herzien.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire