Pluspunten
Een zeer snelle levering tegen een goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Alles duidelijk op de website, probleemloos bestellen, voorkeur leverdatum en levertijd makkelijk aangegeven en te veranderen. Levering wat verlaat, maar door omstandigheden bij bezorgdienst. Actuele info via mailing top!
VerbeterpuntenAangeven wanneer aanbiedingen refurbished producten zijn. Kwaliteit is ondanks dat goed.
Pluspunten
Aardig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snelle en goeie levering top
VerbeterpuntenNiks geen minpunten
Pluspunten
Mooi product
VerbeterpuntenWebsite kan nog duidelijker aangeven dat het om renew producten gaat
Pluspunten
fast delivery, all work properly
Verbeterpuntenthere is no language choice, at least English
Pluspunten
niks
VerbeterpuntenEerlijk zijn over het apparaat!
Pluspunten
Had een artikel besteld maar had me vergist in de capaciteit, Retournering was supergemakkelijk; er werd door Electrocorner niet moeilijk gedaan en erg belangrijk: de terugbetaling werd binnen 3 dagen na retournering op mijn rekening overgemaakt. Netjes! Mijn complimenten!
VerbeterpuntenDe algemene voorlichting per productreeks zou beter kunnen. Zo bestelde ik een HP combi-laptop-tablet met Windows 10. In vergelijking met een Android tablet heeft een Windows 10 tablet aan 2 Gb Ram geheugen echt niet genoeg! Bijvoorbeeld: 2Gb Ram geheugen kan 1 programma met moeite aan, maar bij opening van een tweede Applicatie loopt alles muurvast. Je verwacht op een tablet een Windows 10-Light versie maar daar is geen sprake van. Dit laat onverlet mijn waardering voor de afhandeling door Electrocorner bij de retournering!
Pluspunten
Snelle levering. Laptop werkt goed.
VerbeterpuntenLaptop ondervond nogal wat problemen. Het geheugen is ook bijna vol bij het begin.
Pluspunten
Snele levring
VerbeterpuntenJullie website up to date houden
Pluspunten
Prima prijzen voor de aangeboden laptops. Ik wilde de bezorging aanpassen en het contact verliep erg soepel.
VerbeterpuntenHet is totaal niet duidelijk weergeven dat het gaat om refurbished goods. Dat is eigenlijk niet zo heel netjes.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke uitleg op de website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Steeds correcte info, snelle service !
Pluspunten
goede service snelle levering. een mailtje gestuurd met een vraag en dagje nadien al antwoord
Verbeterpuntenmisschien erbij zetten of toetsenbord qwerty of azerty is want hier zat een qwerty bij gelukkige nog een azerty liggen
Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
snelle levering. de volgende dag in huis. de notebook werkt feilloos
Pluspunten
Absoluut tevreden over electrocorner, Is niet men eerste aankoop hier....garantie is steeds in orde en snel afgehandeld. Zeker een aanrader om hier hp producten te kopen.
Verbeterpuntentrack en trace zou leuk zijn. misschien niet van toepassing omdat electrocorner bijna altijd de volgende dag al levert als je vroeg genoeg besteld.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire