Pluspunten

Snelle levering , goede laptop. Werkt uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering en systemen staan voor goede prijs.

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vlot, snel en betrouwbaar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super goed aanbod! veel laptops al via Electrocorner besteld en ze werken allemaal perfect!

Filter van de site in URL plaatsen, wel zo makkelijk tijdens het navigeren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering en korrekte afhandeling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel eerlijk weer gegeven.

Meer merken,geen handleiding.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

HP renew laptop besteld. Levering was keurig op tijd. Het product is exact zoals omschreven voor een hele scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd, zeer scherpe prijs

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik wilde een HP Spectre bestellen maar had hier een vraag over. In de tussentijd van het beantwoorden was de laatste verkocht. Geen probleem want hij kon nog besteld worden voor mij. Hierdoor was de levertijd wel iets langer. Dit vond ik niet erg want dit was vooraf duidelijk aangegeven. Helaas net niet voor de vakantie binnen maar ook hier was weer duidelijk over gecommuniceerd. Electrocorner heeft het zo geregeld dat de laptop de dag van terugkomst van vakantie werd verstuurd. Zoals afgesproken vandaag de laptop ontvangen en deze ziet er optisch goed uit! Niet van nieuw te onderscheiden. Ik heb bewust voor een HP RENEW gekozen, dit staat er ook duidelijk bij, daar is de prijs dan ook naar. Nu even kijken of hij zonder problemen blijft werken. Good job electrocorner!

- looks en feel van de website kan wat meer 2016 :-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Laptop te laat geleverd en binnen 30 dagen defect willen melden, maar omdat HP dicht is in het weekend zogenaamd geen recht op het HP renew garant programma. Kwalijke zaak, daarna vermelden ze "ga maar naar HP" ondanks dat binnen de 30 dagen dat het apparaat in ontvangst is genomen getracht is contact op te nemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

HP laptop start niet op. Harde schijf blijkt niet te werken. Ik word verwezen naar de HP helpdesk. Reparatie duurt 10 werkdagen volgens de medewerker. Laptop blijkt afkomstig uit 'HP renew programma' en dus van mindere kwaliteit (volgens de site).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eerste keer voor mij maar heb een zeer goede ervaring gehad met Wlectrocorner. Een HP Spectre Laptop aangeschaft en deze was zeer snel geleverd. Bij ontvangst bleek alleen een van de twee scharnieren wat krom te staan. Melding gemaakt en artikel kon worden teruggestuurd. Na ontvangst is er een nieuwe laptop toegestuurd gekregen. Probleem verholpen en ik ben er erg blij mee.

Het retour sturen moest op eigen kosten. Ik heb het verzekerd en aangetekend verstuurd omdat het een kostbare laptop is. Ik vind het alleen niet zo netjes dat ik zelf voor deze kosten moest opdraaien. (Ik heb hier overigens geen melding van gemaakt omdat het probleem verder snel is opgelost en daar ben ik erg blij mee) Wellicht dat deze feedback daar nog verandering in gaat brengen ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer tevreden over de service, dit voor de kwaliteit van de producten, en voor de snelle afhandeling en levering. Nooit geen problemen ondervonden sinds ik klant ben, alles altijd prima in orde. Telefonisch en per mail snel bereikbaar. Zeker aan te bevelen, wij blijven klant ! groet, vincent

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Laptop op maandag bestelt, dinsdag netjes bezorgd door PostNL Goed verpakt. Laptop aangesloten en geinstalleerd, ging snel en vanzelf. Werkt prima, heel erg blij mee !

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire