Pluspunten
Snelle levering , goede laptop. Werkt uitstekend!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en systemen staan voor goede prijs.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vlot, snel en betrouwbaar
Pluspunten
Super goed aanbod! veel laptops al via Electrocorner besteld en ze werken allemaal perfect!
VerbeterpuntenFilter van de site in URL plaatsen, wel zo makkelijk tijdens het navigeren
Pluspunten
snelle levering en korrekte afhandeling.
Pluspunten
Heel eerlijk weer gegeven.
VerbeterpuntenMeer merken,geen handleiding.
Pluspunten
HP renew laptop besteld. Levering was keurig op tijd. Het product is exact zoals omschreven voor een hele scherpe prijs.
Pluspunten
Snel geleverd, zeer scherpe prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik wilde een HP Spectre bestellen maar had hier een vraag over. In de tussentijd van het beantwoorden was de laatste verkocht. Geen probleem want hij kon nog besteld worden voor mij. Hierdoor was de levertijd wel iets langer. Dit vond ik niet erg want dit was vooraf duidelijk aangegeven. Helaas net niet voor de vakantie binnen maar ook hier was weer duidelijk over gecommuniceerd. Electrocorner heeft het zo geregeld dat de laptop de dag van terugkomst van vakantie werd verstuurd. Zoals afgesproken vandaag de laptop ontvangen en deze ziet er optisch goed uit! Niet van nieuw te onderscheiden. Ik heb bewust voor een HP RENEW gekozen, dit staat er ook duidelijk bij, daar is de prijs dan ook naar. Nu even kijken of hij zonder problemen blijft werken. Good job electrocorner!
Verbeterpunten- looks en feel van de website kan wat meer 2016 :-)
Laptop te laat geleverd en binnen 30 dagen defect willen melden, maar omdat HP dicht is in het weekend zogenaamd geen recht op het HP renew garant programma. Kwalijke zaak, daarna vermelden ze "ga maar naar HP" ondanks dat binnen de 30 dagen dat het apparaat in ontvangst is genomen getracht is contact op te nemen.
Levering van Electrocorner is ALTIJD met 1 werkdag. Helaas is bij deze klant de levering 1 dag vertraagd door een digitale storing bij PostNL. Los daarvan blijven uiteraard alle voorwaarden van kracht op iedere levering van Electrocorner. Klant heeft gebruik willen maken van de 30 dagen omruil regeling welke helaas was verlopen. Na deze omruil regeling geldt een haal en breng garantie. Product wordt gratis opgehaald bij de klant, defecte onderdeel vervangen, en gratis weer thuis gebracht. Wij hebben de klant telefonisch geadviseerd om hiervan gebruik te maken.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenHP laptop start niet op. Harde schijf blijkt niet te werken. Ik word verwezen naar de HP helpdesk. Reparatie duurt 10 werkdagen volgens de medewerker. Laptop blijkt afkomstig uit 'HP renew programma' en dus van mindere kwaliteit (volgens de site).
Natuurlijk is het een teleurstelling wanneer een net ontvangen product niet juist functioneert. Na telefonisch contact met de klant blijkt hier echter helaas een misverstand te zijn ontstaan. Bij een defect wordt door ons ALTIJD verzocht om eerst te kijken of dit telefonisch is op te lossen via de centrale helpdesk. Wanneer dit telefonisch niet lukt zijn er meerdere mogelijkheden om gebruik van te maken : - 14 dagen zichttermijn - 30 dagen omruil garantie - de haal en breng garantie via HP. Een en ander beschreven op : https://www.electrocorner.nl/klantenservice Na telefonisch overleg met de klant heeft de klant aangegeven dat hem deze mogelijkheden in 1e instantie niet duidelijk zijn uitgelegd. Hier zit voor ons dus een verbeterpunt
Pluspunten
Eerste keer voor mij maar heb een zeer goede ervaring gehad met Wlectrocorner. Een HP Spectre Laptop aangeschaft en deze was zeer snel geleverd. Bij ontvangst bleek alleen een van de twee scharnieren wat krom te staan. Melding gemaakt en artikel kon worden teruggestuurd. Na ontvangst is er een nieuwe laptop toegestuurd gekregen. Probleem verholpen en ik ben er erg blij mee.
VerbeterpuntenHet retour sturen moest op eigen kosten. Ik heb het verzekerd en aangetekend verstuurd omdat het een kostbare laptop is. Ik vind het alleen niet zo netjes dat ik zelf voor deze kosten moest opdraaien. (Ik heb hier overigens geen melding van gemaakt omdat het probleem verder snel is opgelost en daar ben ik erg blij mee) Wellicht dat deze feedback daar nog verandering in gaat brengen ;-)
Pluspunten
Zeer tevreden over de service, dit voor de kwaliteit van de producten, en voor de snelle afhandeling en levering. Nooit geen problemen ondervonden sinds ik klant ben, alles altijd prima in orde. Telefonisch en per mail snel bereikbaar. Zeker aan te bevelen, wij blijven klant ! groet, vincent
Pluspunten
Laptop op maandag bestelt, dinsdag netjes bezorgd door PostNL Goed verpakt. Laptop aangesloten en geinstalleerd, ging snel en vanzelf. Werkt prima, heel erg blij mee !
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire