mooie pc voor betaalbare prijs

snel en eenvoudig

snelle service

laptop goedkoop en goede service mijn complimenten.laptop is snel met opstarten enz beelscherm is mat dus geen weerkaatsing van zonlicht.toppie

netjes geregeld verder goed

Snel duidelijk en eerlijk

Aanvankelijk wat terughoudend. Echter onnodig gebleken. Er wordt geleverd wat is beloofd.

Snelle en correcte afhandeling

De eerste keer bestelt en super goed en correcte levering .

In time and according to offer

My purchase was delivered in time and reflects the equïpment on your webpage. Price was the lowest on the different searches, which I made on internet. Greetings. R.B.

snel geleverd

beetje wazig dat er niet goed aan gegeven word dat het om rest of terug gestuurde machines gaat

Vlekkeloze levering

Geen bijzonderheden te melden over mijn levering en dat heb ik ook het liefst.

Uitstekende service

Mijn laptop 's avonds besteld en de volgende dag al afgeleverd. Prima service noem ik dat...

Een laptop besteld. Binnen 24 uur in huis en keurig verpakt.

Top geregeld! En snel!

Netjes geadviseerd, en goed en snel bezorgd.

Zeer onduidelijk dat het om refurbished producten gaat.

Zeer onduidelijk dat het om refurbished producten gaat. De schijn wordt gewekt dat het om nieuwe artikelen gaat. Het zou Electrocorner sieren als ze dit duidelijker (lees: groter en eerder) op de site vermelden.

Probleemloos en prima

Besteld, snel geleverd, goedkoop en zonder verrassingen

Scherpe prijs en snelle levering

Ik vond bij Electrocorner een HP laptop die elders 120 - 150 euro duurder is. Ze beloven "vandaag besteld, morgen in huis" en dat gebeurde ook echt. Geweldig!

Snel en uitstekende service

Ik had een aantal lastige vragen die ik mailde naar de klantenservice ivm een laptop. Ik kreeg onmiddellijk een reactie met de antwoorden die ik wou, volgende dag lag de laptop al op mijn tafel

Alles naar wens wat betreft service !

Alles naar wens wat betreft service !

Goed advies, snelle levering

Gevraagd welke laptop geschikt zou zijn en nu een goede laptop voor een mooie prijs

verschrikkelijk

Vreselijke service. Defecte laptop gekregen. Koop hier niets!

prima!

Goed advies voor een scherpe prijs.

Op zoek naar een moeilijk leverbare laptop kwamen zij met een alternatief dat wel vlot leverbaar was voor een lagere prijs.

Uitstekende service

Zeer goed communicatie

Mijn mail werd heel snel behandeld en het antwoord was duidelijk. Super!

eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis

het is een bedrijf dat een overzichtelijke site heeft ,producten goed met elkaar kan vergelijken, zodat je weet wat je koopt en de aankoopwaarde verschilt aanzienlijk met de grote winkelketens

Laptop in nieuwstaat voor goede prijs

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop via Electrocorner (HP Spectre X360, 13 inch (2019) instapmodel). Voor een goede prijs (+- 250 euro verschil t.o.v. elders) dit HP Renew model kunnen kopen. Vlotte en correcte afhandeling via Electrocorner.

correct

correct