Pluspunten
Goedkooper
VerbeterpuntenVeel reclame maken om veel mensen te leren de bedrijf.
Pluspunten
goede snelle servies
Pluspunten
- Overzichtelijke website - Concurrerende prijzen - Zeer vlotte levering - Kwaliteit van het product
Verbeterpunten- Compleetheid van de geleverde accessoires (bij mij ontbraken de sleeve en een kabeltje voor de pen)
Pluspunten
Topservice Snelle levering Aanrader
Pluspunten
Prima volgens afspraak geleverd .
Pluspunten
Correcte afhandeling op alle gebieden.
VerbeterpuntenRenew producten mogen beter aangegeven worden op de website.
Pluspunten
Ik heb zeer goede ervaringen opgedaan met Electrocorner op het vlak van : - betrouwbaarheid leveringstijdstip - prijsniveau - correcte informatie En "last but not least" : een vraag via e-mail wordt snel, professioneel en duidelijk beantwoord. Electrocorner is een voorbeeld voor andere "webwinkels".
VerbeterpuntenIk vind geen verbeterpunten...
Pluspunten
Geen laptop ontvangen!!!!!
VerbeterpuntenLevering heel slecht
Pluspunten
De prijs en de levering en de feedback.
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat dit bedrijf alleen Renew producten verkoopt.
Pluspunten
heel vriendelijke medewerker aan de telefoon zeer snelle levering
Pluspunten
Interessant aanbod aan interessante prijzen. Snelle levering. De laptop die ik ontvangen heb deed het uitstekend en zag er uit als nieuw. Hij is degelijk en veilig verpakt maar uiteraard niet in de originele fabriekverpakking
VerbeterpuntenDat het niet over nieuwe laptops gaat zou duidelijker vermeld mogen worden.
Pluspunten
Electrocorner doet wat ze belooft. Levering op tijd. Computer goed verpakt en werkt zoals verwacht.
Reourzending sneller afhandelen
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Het is een renew product maar ziet er uit als nieuw en werkt prima.
Pluspunten
Erg scherpe prijzen versus anderen!
VerbeterpuntenKeuze in merken is niet groot, maar daar onderscheid het bedrijf zich niet in denk ik, meer kwaliteit en prijsverhouding die goed is!
Pluspunten
Zer nete services van electrocorner.nl,leveren goede kwaliteit, behulpzaam,corect goede en overzichtelijke website, zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen. De
Pluspunten
Prijs
Verbeterpuntenje belooft een levering de volgende werkdag ... maar je bezorgservice neemt niet aan: bestelling op zaterdag, levering aangekondigd op woensdag, dan donderdag, effectieve levering op vrijdag. Op zich vind ik een levertijd van 5 werkdagen redelijk correct ... Het probleem is dat je een extreem korte periode aankondigt, wat niet klopt.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS