Pluspunten
Uitstekende producten tegen een wel zeer scherpe prijs. Levertijd is ook enorm snel.
Pluspunten
Verbeterpuntenklantenservice contact, niet deskundig en ik kreeg de indruk dat er geen bereidheid was om me te helpen.
Pluspunten
Zeer tevreden over de bestelling. Pakketje werd correct afgeleverd, zonder vertraging. Betaling perfect verlopen. Een aanrader !
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snel, scherp geprijsd voor kwaliteit
Pluspunten
goede prijs, snelle (gratis) levering
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Pluspunten
Goede service, vragen worden snel beantwoord.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel en eenvoudige bestelling en levering
VerbeterpuntenDuidelijker op website informeren dat het aangeboden gamma, gebruikte apparaten zijn...
Pluspunten
Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Meer dan € 150,- goedkoper dan de laagste prijs, kwaliteit van het product: nieuwstaat.
VerbeterpuntenIn eerste oogopslag zie je niet direct, dat Electrocorner zg. renew producten verkoopt.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering over het algemeen top!
Ga zo door.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
die refurbished HP's, die ik heb gekocht hier zien er echt uit als nieuw en werken prima! Hele goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenAssortiment is niet heel erg groot.
Pluspunten
Goeie spullen
VerbeterpuntenNiks
4 Zaagmolenlaan