Had een verkeerde stator besteld. Terug gestuurd naar e-bike bike-parts. Binnen twee dagen geld terug. Zie je we anders ,goed bedrijf. .

Super goede service

Had een oude elektrische fiets waar in mijn buurt bij de fietsen maker geen onderdelen voor waren, maar bij een bike parts wel!

Alles netjes ontvangen

netjes en op tijd ontvangen prima

netjes en op tijd ontvangen prima

Helemaal ok !

Op vrijdag een trapas sensor voor een Giant besteld en op zaterdag al geleverd. Super !! (maar natuurlijk ook dankzij PostNL)

Tevreden

het stuk gemakkelijk gevonden , besteld en geleverd zoals beloofd; op tijd en in perfecte staat Ben zeer tevreden over de correcte levering en service

Uistekende snelle levering

Prima advies, snelle en correcte afhandeling.

Goede communicatie, deskundig advies, artikelen snel en zorgvuldig verpakt in huis.

Ok

I recommend

Alles bestens

Hab die richtigen Reifen schnell finden können . Versand war super schnell und alles wie gewünscht .

Mooie handvatten

Bezorging met postnl duurt wel lang.

Goede professionele klantenservice.

Uitgebreide informatie bij onderdelen geleverd.

Einfach super freundlich und zuverlässig

Schnell, freundlich und hilfsbereit

Toller Service

Schneller Versand, faire Abwicklung. Sehr zu empfehlen. Gerne wieder.

Snelle reactie op mijn bestelling

Het door mij benodigde product was makkelijk vindbaar en werd snel geleverd!

Zeer snelle levering na Roemenië

Op vakantie display defect , nieuw display besteld voor E-Bike en laten verzenden naar Roemenië,na 6 dagen op plek van bestemming Aan de zwarte zee Roemenië

Alles prima geregeld

Geen probleem gehad

Snelle en duidelijke

Perfecte materialen en snel geleverd

Groot assortiment van lastig te verkrijgen after-market onderdelen waardoor ik snel weer gebruik kan maken van mijn elektrische fiets!

Sher guter Shop

Sehr schnelle Bearbeitung von Bestellungen und sehr sehr schneller versand. Problembehandlung und Rückerstattung Perfekt. Danke gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed produkt en snelle levering

Tot site

Snelle bezorging

Snelle bezorging.

Goede reactie op een vraag.

Schnell!

Scheinwerfer wie beschrieben. Funktioniert Plug and Play. Super fand ich die schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

dit was voor miij de eerste keer

het was goed verzorgd en in gepakt met een woord top

Landstraat 3638

7121 CR Aalten