Juiste artikel gevonden nadat ik op een zaterdag goed geholpen ben door een vriendelijke medewerker. Snel geleverd, zorgvuldig verpakt, top!

Keurig op tijd spullen geleverd.

Handremmen besteld,en hierna snelle levering.

perfect

precies de goede onderdelen voor mijn e-bike

Super snelle levering

Gewoon top

Fijne webshop

Goed assortiment,vlotte verzending

Eerst gebeld, goed advies, daarna besteld en binnen enkele dagen binnen.

zijn prima

goedeen snelle servise

Veel onderdelen die ik anders niet online kan vinden

Gemakkelijk om zoveel onderdelen op één website te vinden.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Ik heb een stuurpen voor mijn fiets besteld. Na 2 dagen werd de stuurpen geleverd, echter had ik de stuurpen niet meer nodig omdat ik mijn fiets had ingeruild voor een andere. Ik heb de pen terug gestuurd en heb 2 dagen later mijn geld( zonder verzendkosten) terug ontvangen. Top.

Prima firma

Correct en snelle levering.

De communicatie en de levering verloopt zeer vlot, De heer Gert is vriendelijk en een behulpzame persoon. Michel.

Prima service!

Heel klein, specifiek onderdeeltje van mijn Giant fiets besteld. Bijna nergens te krijgen, bij E-Bike-Parts gelukkig wel en voor een redelijke prijs. Het werd vlot geleverd en reacties op vragen kwamen ook vlot en correct binnen. Dank!

Super schnelle Lieferung

Original giant ladegerät das in Deutschland nicht mehr lieferbar ist bekommen und dann auch noch super schnell. Gerne wieder.

Alles ok en snel

Ok maar niet goedkoop.

Schnell, freundlich, wertig und günstig

alles Perfekt.

Makkelijk juiste onderdelen zoeken en supersnel geleverd.

Heel fijn dat jullie onderdelen voor een ouder model fiets gewoon nog hebben!

Netjes volgens afspraak op tijd geleverd

Onderdelen voor fiets besteld en netjes de volgende dag in huis zoals beloofd was.

Top, snel en goed

Bestelde een remhendel voor m’n Amslod e-bike. Kreeg vrijwel direct een berichtje, dat het pakketje de volgende dag geleverd zou worden. Helaas dacht Post-nl daar anders over: een dag na de beloofde datum werd de hendel keurig verpakt afgeleverd. Erg blij mee, want nu kan ik weer fietsen!

vlotte probleemloze levering

vlotte levering zonder problemen

Oke

Oké

Vlotte levering en heldere communicatie. Bij vragen ook snel antwoord per mail.

Goede ervaring na 1 keer bestellen, geen op of aanmerkingen

Heel correct

Verkeerde bestelling en onmiddellijk gecrediteerd

het onderdeel was perfect duidelike site

Landstraat 3638

7121 CR Aalten