Vlotte levering

Snelle levering product voldoet prima.

Snelle afhandeling van mijn order

Helaas was de after sale minder

Betrouwbaar

Goede communicatie. Product was netjes verpakt. Snelle levering.

Makkelijka site. Snelle levering.. Producten zoals omschreven

Snelle service, hoge verzendkosten

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Ondanks dat ik een behoorlijk prijzig artikel had gekocht viel het me tegen dat ik toch nog forse verzendkosten moest betalen. Dat ben ik bij andere webshops beter gewend ( bijv. Gratis vanaf €20 of €50). Ik zat ruim boven dit bedrag. Misschien dat dit een verbeterpunt voor E- bike Parts kan zijn?

Duidelijke beschrijving op website, eenvoudig bestellen en snel geleverd

uitstekend service, handelen vanuit het belang van de klant!

Display bestelt voor een elektrische fiets. dezelfde dag nog verstuurd. helaas is de verkeerde opgestuurd. (fout is heel begrijpelijk beide displays lijken erg op elkaar. Na contact direct na 1 uur verkeerde levering is de juiste opgestuurd en de volgende dag binnen. Hulde aan die actie en het vertrouwen dat de verkeerd ook weer zal worden terug gestuurd. 5 sterren waard , Max Brekelmans

wordt snel geleverd.

Mutsy

Na telefonisch overleg heb ik de huisje wielen toegeleverd top

Viel Geld für nichts

Ich habe eine Halterung bestellt. Leider hat diese nicht gepasst. Für Hin-und Rückversand habe ich ca. 20,-€ bezahlt. Also in Zukunft doch lieber Amazon.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlot en servicegericht.

Snelle levering en vakkundig advies.

prima, maar niet op tijd verstuurd als aangegeven.

website geeft aan dat hij op voorraad was, website geeft aan: Pakketten Nederland: Op werkdagen voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis ( uitgezonderd de Waddeneilanden ) vrijdag besteld rond 16.00u wel verzending aangemaakt maar daadwerkelijk verzonden de volgende dag, waardoor deze pas maandag in huis was ipv zaterdag zonder bericht met reden is dit niet netjes.

Erg goed

Het goede product op tyd geleverd dus helemaal ok

Snel geleverd en precies wat het moet zijn

Snel en eenvoudig zelf te vervangen (dat wat ik nodig had)

Eerst nog telefonisch contact gehad ,waarbij we deskundig advies kregen Onze e bike computer besteld ,dag erna geleverd. Al met al prima bedrijf

Snel en goed

Quick processing and delivery

Recomend

prima geholpen

Prima en snel ontvangen

Very good!

Pleasant!

Goed en snel

Het onderdeel was met een dag thuis bezorgd.

Goed product en snelle levering

Ik heb een vervangende stuurbediening gekocht voor mijn E bike. Het was mooi plug and play dus binnen 2 dagen kon ik weer rijden. Super blij mee!

Ware war ok und gut geliefert. War sehr zufrieden und werde Sie weiter empfehlen.

Die Nachfrage nach der Kundenzufriedenheit war 2 Tage vor der Warenlieferung da. Wie soll ich zu dem Zeitpunkt schon eine Bewertung abgeben. Offensichtlich wurden meine, Ihnen übersandten Handidaten ohne meine Genehmigung weitergegeben, denn ich habe nach meiner Bestellung eine SMS mit der Aufforderung irgendwelche Steuern unter Angabe meiner persönlichen Daten an eine mir nicht bekannte Adresse zu senden. Dies darf so nicht geschehen. Hab die SMS ungeöffnet gelöscht. Mit freundlichen Grüßen Peter Biermann

Prijs kwaliteit heel goed en een goede handleiding er bij

Landstraat 3638

7121 CR Aalten