Laden reviews...
188 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten consequent tevredenheid zien over snelle levering en behulpzaam personeel. Klanten waarderen duidelijke informatie en een breed assortiment aan producten. Af en toe wordt een probleem genoemd, maar het team lost het snel op. Al met al voelt het winkelen hier betrouwbaar en gemakkelijk.
De accu die ik besteld heb was gewoon 100 tot 150 euro goedkoper dan bij andere bedrijven Top
Mike
Arnhem
Product voldoet aan de verwachting
Jim Jans
Hengelo ov
Duidelijke communicatie en snelle levering, super tevreden
Marieke
DRACHTEN
Op zoek naar een onderdeel voor een Giant, contact gezocht en binnen korte tijd een goed advies. Onderdeel besteld en is snel verzonden en ontvangen. Ga zo door !!
9 May 2023
Marco
Zaanstad
Vond meteen wat ik zocht... De levertijd zou korter mogen zijn...
9 May 2023
Guy
Lede
duidelijke site. ik zocht een accu voor de e-bike. Deze is snel en goed geleverd tegen een prima prijs. de volgende keer zeker weer kijken bij E-bike-parts.com
8 May 2023
Jan
Harmelen
Besteld en super snel binnen
8 May 2023
Alie
Apeldoorn
De producten hebben kwaliteit, de levering kan mogelijks sneller.
Luc
Lier
Prima service snel verzonden en prima verpakt. Alleen PostNL maakte er een potje van, maar daar kan E-Bike-Parts niets aan doen.
Wim
Soest
Eerste maal bestelling bij jullie, alles perfect verlopen, tot later.
Christiaan Lemeire
Impe
fiets computer stuk deze besteld werkt perfect dank u
Wouter
Nijmegen
Top Qualität für Teil und für Dienstleistungen. Immer wieder gerne werde ich hier Teile bestellen.
Mindaugas
Kevelaer
Sowohl mit der einfachen Abwicklung als auch der schnellen Zusendung bin ich sehr zufrieden. Danke, das Fahrrad konnte ich so schnell reparieren.
Jörg Kreikebaum
Köln
Duidelijke informatie, en goed product
5 May 2023
toppiee
1 May 2023
louis raaijmakers
nuenen
Materiaal netjes verpakt icl, bevestigings mat. en vet. Duidelijke handleiding. Aan alleen de 4x kunstof tandwielen en O-ringen zou je genoeg aan hebben en is hierdoor minder kostbare reperatie.
1 May 2023
Rene
Amsterdam
De materialen komen niet overeen met het statement dat zij geschikt zijn voor alle giant typen Dus slecht
Beveelt niet aan
30 April 2023
Wil
Putj
Beste Wil,
Volgens onze informatie heeft u een cranktrekker bij ons besteld.
Deze cranktrekker past echt op alle standaard E-bike's die Giant levert. Voor enkele modellen is het noodzakelijk om de stift uit de trekker te verwijderen om deze te gebruiken. Ik had u dit graag uitgelegd, ik had uw vraag beantwoord zoals ik bij iedereen doe. Als ik u niet had willen helpen had ik een 2 begrepen, nu niet. Jammer dat u zo reageert, probeer de volgende keer eens te bellen, werkt sneller en een stuk makkelijker. Ik wens u nog een fijne dag, en probeer er van te genieten..
Met vriendelijke groet, Gert Aarnink ( eigenaar E-Bike-Parts.com )
goede en eerlijke afhandeling, vlotte levering , dank, Guido
30 April 2023
Guido
zonhoven
Duidelijke site, geen fratsen en snelle levering.
29 April 2023
Ronald van der Mijl
Alkmaar
Zeer duidelijke website, juiste originele onderdelen goed te vinden. Snelle levering.
27 April 2023
Joop
Hengelo Gld
Very good experience
Tsvetomira
Aalborg Øst
John
bergeijk
Uitstekende communicatie. Zeer snelle bezorging.
Marietje van Haarlem
Buurmalsen