prima service.

Voor de eerste keer hier besteld, erg blij met het service.

Gut, preiswert problemlos und schnell

Bin im Internet nach Akkurrechere auf Sie aufmerksam geworden und kann es nur jederzeit weiterempfehlen.

Uitstekend, snel en compleet

Bij de bestelling van een nieuw tandwiel voor in de e-bike motor zat een gratis geprinte gebruiksaanwijzing. Top dat er wordt meegedacht! Tevens levering de volgende dag, perfect!

Goede duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen en snelle levering.

zeer goed

snelle service zeet hoed

verrassend

i-motor stuk!! Wat nu? zoeken op internet en terecht komen bij Hengeveld bike center. Snel het onderdeel gevonden. Besteld en binnen een paar dagen binnen. Gemonteerd en we fietsen weer.

Snelle service.

Het had niet zo snel gehoeven, maar binnen een dag was het pakketje binnen. Goed verpakt en zonder schade binnen.

Very easy to deal with, a good experience

Very easy to order from this company, they had exactly what I needed. Very helpful when I had to phone. Am going to be ordering again in the near future.

Goeie site zelfs voor moeilijke onderdelen

Goeie website, goeie search engine Makkelijke bestelling en betalen Levering met DPD een beetje duur voor kleine onderdelen Top

Brilliant

Was suprised came within 4-5 days to a uk address

snel bezorgt

het artikel dat ik maandagavond besteld had was woensdag al geleverd. netjes verpakt en de prijs was prima. wij zijn helemaal tevreden.

Telefonische goed geholpen

Sehr Professionel und Kundenfreundlich !!

Sehr guter und Kundenfreundlicher Service, sehr Schnell Geliefert und das sogar ins Ausland , so wünscht man Sich immer wieder als Kunde seinen Umgang und behandelt zu werden !! Sie haben meinen vollen und erlichen Respect !! Ich kann nur Danke sagen !!! Mfg: Ernst Schmidt Ps : Toll wäre es auch wenn Sie einen Account bei Facebook hätten und wenn Sie auch Artikel über Ebay Verkaufen würden !!!

Good

Good

Komt levertijd na, en goed verpakt.

Was sceptisch of de adapter voor de fietscomputer zou passen. Past goed, snel geleverd. Kan weer genieten van het fietsen.

hebben de zaak

duurde lang maar door tussen komst van Bike Center zeer goed opgelost

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering.

Top ervaring

Via de duidelijke omschrijving op de website vond ik snel de onderdelen die ik nodig had. Snel besteld en 2 dagen later geleverd met bijhorende duidelijke handleiding. Mijn E-bike rijdt weer als nieuw terwijl mijn fietshandelaar mij aanraadde om een nieuwe te kopen. Ik heb nu weer een nieuwe maar die heeft mij slechts 80 euro gekost.

Sehr zuverlässig.

Ich benötigte dringend einen neuen Controler/Display für mein in die Jahre gekommene Pedelec. Auf dem deutschen Ersatzteilmarkt wurde ich leider nicht fündig und so rettete mich das Angebot von Hengeveld Bike Center. Der Contoler wurde unverzüglich versendet. Leider gab es jedoch ein Problem mit dem Zustellunternehmen und es kam zu einer verspäteten Auslieferung. Dies lag jedoch nicht in der Verantwortung von Hengeveld Bike Center.

Wat een service,zaterdag besteld en dinsdag geleverd. Dat kennen ze hier in Belgie niet!

Erg snelle levering en heldere website

Goed!!

Snelle levering en goed product

Prima levering

Ik heb revisie onderdelen voor giant Beijering motor gekocht. Naast setje zat er ook gebruiksaanwijzing bij hoe te monteren. Netjes hoor!!

Landstraat 3638

7121 CR Aalten