Ik had een display gekocht maar het werkt niet goed. Terug gestuurd en binnen 24 uur een ander set gekregen.

Het product was snel geleverd!

Prima snelle levering!

Freundliche und kompetente Beratung

Große Auswahl an Ersatzteilen auf Lager, schneller Versand, alles bestens

Super, snel geleverd, duidelijke omschrijving helemaal top

Duidelijk productomschrijving op de website, levering supersnel. Artikel goed verpakt, al met al een zeer positieve ervaring.

Goede site met makkelijk terug te vinden onderdelen. Ook een correcte levering en bij vragen een snel antwoord. Zeker aan te raden dus.

Alles sehr gut

Habe alles schnell erhalten, und war genau meine Vorstellung

Duidelijke site. Snelle levering!

Via mijn fietsenmaker duidelijk doorgekregen wat ik moest bestellen. E.e.a. was vervolgens goed terug te vinden op de site! Inmiddels is het onderdeel in de motor van de fiets geplaatst.

GEWELDIG

Hierbij wil ik jullie van harte bedanken ik heb voor de vierde keer spullen van jullie besteld/gekocht, en ik ben zeer tevreden over de service en de snelle verwerking van mijn aanvraag. Mijn fiets rijd weer als nieuw na het vervangen van de tandwielen set en de nieuwe tassen,van de vorige bestelling maken het helemaal af. Met vriendelijke groet en nogmaals hartelijk dank. Jack Nelissen. Reuver (Limburg).

ze doen wat beloofd is

de accu werd geleverd zoals beloofd op de juiste datum en tijd, ik hoef niet te wachten om mijn fiets te gebruiken waarvan de accu is gestolen

Snelle levering, vriendelijk aangeboden. De verzendkosten vond ik wat te hoog!

Sehr schnell

alles top jederzeit gerne wieder

Alles unkompliziert abzuwickeln

Richtiger Artikel kam zügig. Es gibt keine Kritik

in een woord prima.

mijn ervaring is in een woord prima.

Gewoon goed

Ontvangen wat ik besteld heb

Gewoon super

Alles heel vlot verlopen, heel traceerbaar en correcte levering. Gewoon top. Dankjewel

Snelle levering, duidelijke instructie

nieuwe tandwielset besteld voor een Sanyo voorwielmotor. De volgende dag in huis met instructie. Na 1 uur deed mijn fiets het weer.

Snelle verzending

top

Leicht aufzubauen

Aber das Schmierfett reicht grade so aus. 2 flaschen fett wären besser

Super snel geleverd!

Snel en netjes geleverd.

Goede snelle service en meedenkend

Goede eerlijke service!!! Heeft informatie verstrekt die verder ging dan de standaard dienstverlening. Denkt mee met de klant.

Landstraat 3638

7121 CR Aalten