Zeer ja zeer snelle afhandeling en levering. Binnen 15 uur!!!

Prima service en gehele afwerking van het gehele bestelde product

Even gebeld om te informeren welk product ik het beste kon kiezen voor mijn fiets ( Tassen voor Giant Elektrische fiets ) . Prima advies gekregen , besteld en volgende dag al in huis prima verpakt . Niets op aan te merken dus helemaal top !

Prima prijs en service.

Zeer snel geleverd. Goede prijs,

Snel

en redelijken prijs

Bestelling en levering precies zoals ik bedoeld had.

Gevonden wat ik wilde besteld en de volgende dag in huis . Top.

Steeds tevreden en uitstekende kwaliteit!

Afgelopen week mijn elektro fietsmotor van mijn Giant stuk gereden, wat nu! Even gegoogled en ik kwam weer bij jullie uit ivm de juiste onderdelen, nl de juiste tandwielen revisieset voor de motor. S avonds besteld en s anderendaags geleverd in België! Zeg nu zelf, sneller kan niet. Het revisieset goed ontvangen en veilig verpakt, incl instructies voor het vervangen van de onderdelen. 2 uurtjes aan de fiets gewerkt en ja hoor - alles doet het zeer goed! Ik ben meer als tevreden. Grtjs, Kris

uitstekende service!

Ik heb een foute bestelling geplaatst. Hier werd snel en adequaat op gereageerd en zelfs even een belletje aan gewaagd.

alleen kan je van post nl niet zeggen

Goed en snel

Overzichtelijke site en veel keus Snel besteld en geleverd

Vrijdag besteld zaterdag rond 15.30 geleverd zeer goede service

Perfect geregeld en snel geleverd in Spanje

Perfect geregeld en snel geleverd in Spanje. Keurig verpakt.

overzichtelijke website en snel geleverd

Makkelijk en snel geleverd inclusief handleiding hoe onderdelen te installeren.

Top .besteld om 15uur. Geleverd de dag nadien ol 12uur .

perfect afgehandeld

Mijn onderdeel van de Giant was er een dag eerder als in eerste instantie was aangegeven.

beter kan het niet

snelle service en afhandeling

Goede en snelle reactie

Mijn bestelling was even niet aanwezig,,màar een paar dagen later toch binnen met de post. Super blij mee

alles prima verlopen een dikke vette 10 van mij

het onderdeel was prima verpakt volledig in orde en zeer snel geleverd voor mij een dikke vette 10 bedankt

Super snel het correcte onderdeel ontvangen. Dinsdag de 31 december aan het eind van de middag besteld, vanmorgen reeds om 10 uur ontvangen! Ook de hulp via de telefoon was fijn, ze namen alle tijd om voor mij uit te zoeken welk onderdeel ik nodig had. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan weet ik waar ik zijn moet, dankje !

Zeer slechte service, tegen oplichting aan...

Op advies van de verkoper een product aangeschaft in hun webshop. Dit artikel blijkt niet voor de door mij opgegeven fiets te zijn. Webshop weigert de gemaakte kosten van het retour zenden terug te betalen. Kortom, het klinkt allemaal een beetje vaag, men heeft niet voldoende kennis in huis en het voelt toch als opgelicht worden. Mijn advies; koop alleen bij winkels die zijn aangesloten bij een webwinkel keurmerk, niet bij deze dus!

Service rapide.

La description est claire, les tarifs intéressants, le suivi de la livraison, la rapidité de la livraison. L'article est conforme. Tout est parfait.

Super service, snelle reactie en levering.

Indien de afwerking van het bestelde meteen goed was afgewikkeld,had ik 5 sterren gegeven. Desondanks ben ik zeer tevreden. Bert en Erwin zijn allebeide zeer klantvriendelijk. "Achterhoekse" mentaliteit. Super.

gewoon schitterend

Mijn dochter heeft een elektrische fiets Giant Twist met voorwielmotor. Na het vervangen van de voorste binnenband waren de kabels aan de ingang van de as in kortsluiting geraakt. en deed de fiets helemaal niets meer. Fietsenherstellers uit de buurt (Gent - België) wilden of konden de fiets niet herstellen... stel je voor! Ik kon hem toch niet zomaar op het schroot gooien. Na wat opzoeking op het internet kwam ik bij Hengeveld Bikes terecht. Na voorlegging van mijn probleem en op aanwijzingen van Gert heb ik de fiets kunnen herstellen, uiteraard na aankoop van de onderdelen bij hem. Ik durf wel te zeggen dat ik meer dan een beetje handig ben, maar ik ben hem ontzettend dankbaar. Als dit geen dienstverlening is.

top service!

super betrokken, enorm klantgericht en behulpzaam. Snelle verzending en levering en men staat altijd klaar voor het beantwoorden van vragen .Top, hartelijk dank. met vriendelijke groet carla

Top geregeld

Landstraat 3638