Na meerdere bestellingen een betrouwbare leverancier gebleken.

Wat ze beloven komen ze na.

Super Service nur zu empfehlen!!

Ein super Fahrradgeschäft toller Service ich bin total begeistert und super zufrieden! Vielen Dank!!!!

Geen poespas 100% goed

Precies zoals ik had verwacht, super

Prima telefonische info. Geweldige ervaring. Aansluitend en werken. Top!!!!!

Niet fatsoenlijk en onbegrijpelijk

2 x een order factuur 5220 en5233 2x 6,75 Euro verzenkosten Display dubbel en single, dubbel was door mij verkeerd besteld. Afspraak met Erwin single opnieuw bestellen en dubbel retour dan het bedrag van de foute bestelling terug stortten. display dubbel terug gestuurd 6.75 Euro verzend kosten Erwin heeft het bedrag van de foute order terug gestort maar hier de verzend kosten van 6.75 Euro afgetrokken. Dat betekend dat ik 4x6.75 verzend kosten heb betaald .totaal 27 euro Ik vind dit niet fatsoenlijk .

Product en levering volgens verwachting

Correct behandeling /zelfs bij bellen wordt opgenomen en geholpen

Snel en juiste onderdelen geleverd.

Tandwielen+vet voor Giant 24V motor besteld en geleverd gekregen met een duidelijke omschrijving met fotoś. Dit vergemakkelijkt het vervangen, en is binnen 15 minuten gelukt. Motor loopt weer soepel.

Professionele en snel advies en levering.

Ik ben zeer tevreden over de firma.

Snelle correcte levering 🚚

Ik ben dik tevreden

Ben goed te woord gestaan voor de telefoon duidelijke uitleg gaf mij vertrouwen. en onderdeel was snel binnen zoals afgesproken. wanneer ik dichter bij zou wonen kocht ik mijn volgende fiets bij jullie. Dank u.

Juist product geleverd zoals omschreven

Het product is juist en goed zoals ik het besteld heb. Alleen de levertijd via dpd is niet zo snel vind ik.

snel en zeer compleet

Voorwiel motor onderdelen van Giant besteld, volgende dag al binnen en zeer compleet geleverd met duidelijke instructie. En voor een mooi prijsje.

Revisieset Giant motor: snelle levering, meer dan compleet + perfecte handleiding met foto's erbij

perfecte afspraak nagekomen toppie

duidelijke website, snel en correct geleverd, uitstekende uitleg via tel.

Snelle levering.

Er was een probleem met de levering van het juiste onderdeel maar naar een aantal telefoontjes en retourzendingen is het uiteindelijk naar volledige tevredenheid opgelost. Opmerking internetsite. Zet onderdelen die compleet- en die in zijn totaliteit- op elkaar moeten passen naast elkaar zodat er geen foutieve bestelling kunnen geschieden.

Schnelle korrekte Lieferung.

Akku passt perfekt und hat die erwartete Leistung. Alles in einwandfreiem Zustand. Sehr empfehlenswert.

Schnelle Lieferung

Lieferung erfolgte schnell, leider hat das Ersatzteil den fehler nicht behoben

correct maar laat

Bestelling was pas na 3 dagen geleverd.OP vele online bestellingen om men boven 50€ geen verzendingskosten betalen mijn bestelling was boven de 100€ en moest nog betalen

Stipt zoals gepland

Snelle correcte levering

Vriendelijk en behulpzaam bij vragen

Goed verzorgd

Onze bestelling was keurig volgens afspraak, bij ons afgeleverd. Service is een groot goed voor een zaak. Erg tevreden.

Goede service snel bestelling ontvangen

Goede snelle levering

2x iets besteld, volgende dag al ontvangen. Grote voorraad. Fijn website.

goede service

Zeer tevreden en vlugge levering

Commande batterie VAE GIANT

Un des meilleurs prix du web. Livraison très rapide à prix correct vers France.

Landstraat 3638

7121 CR Aalten