Super snel het correcte onderdeel ontvangen. Dinsdag de 31 december aan het eind van de middag besteld, vanmorgen reeds om 10 uur ontvangen! Ook de hulp via de telefoon was fijn, ze namen alle tijd om voor mij uit te zoeken welk onderdeel ik nodig had. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan weet ik waar ik zijn moet, dankje !

Zeer slechte service, tegen oplichting aan...

Op advies van de verkoper een product aangeschaft in hun webshop. Dit artikel blijkt niet voor de door mij opgegeven fiets te zijn. Webshop weigert de gemaakte kosten van het retour zenden terug te betalen. Kortom, het klinkt allemaal een beetje vaag, men heeft niet voldoende kennis in huis en het voelt toch als opgelicht worden. Mijn advies; koop alleen bij winkels die zijn aangesloten bij een webwinkel keurmerk, niet bij deze dus!

Service rapide.

La description est claire, les tarifs intéressants, le suivi de la livraison, la rapidité de la livraison. L'article est conforme. Tout est parfait.

Super service, snelle reactie en levering.

Indien de afwerking van het bestelde meteen goed was afgewikkeld,had ik 5 sterren gegeven. Desondanks ben ik zeer tevreden. Bert en Erwin zijn allebeide zeer klantvriendelijk. "Achterhoekse" mentaliteit. Super.

gewoon schitterend

Mijn dochter heeft een elektrische fiets Giant Twist met voorwielmotor. Na het vervangen van de voorste binnenband waren de kabels aan de ingang van de as in kortsluiting geraakt. en deed de fiets helemaal niets meer. Fietsenherstellers uit de buurt (Gent - België) wilden of konden de fiets niet herstellen... stel je voor! Ik kon hem toch niet zomaar op het schroot gooien. Na wat opzoeking op het internet kwam ik bij Hengeveld Bikes terecht. Na voorlegging van mijn probleem en op aanwijzingen van Gert heb ik de fiets kunnen herstellen, uiteraard na aankoop van de onderdelen bij hem. Ik durf wel te zeggen dat ik meer dan een beetje handig ben, maar ik ben hem ontzettend dankbaar. Als dit geen dienstverlening is.

top service!

super betrokken, enorm klantgericht en behulpzaam. Snelle verzending en levering en men staat altijd klaar voor het beantwoorden van vragen .Top, hartelijk dank. met vriendelijke groet carla

Top geregeld

Total zufrieden

Superschnelle Abwicklung. Gerne wieder.

Deuxième commande en 6 mois ,car la première était aussi top

Livraison très rapide. Produits conformes. Tout est top.

Vlotte levering en exact de bestelde produkten.

Vlotte levering van exact de produkten die besteld zijn in degelijke verpakking. juiste werking van produkt nog niet kunnen zien. nog niet geplaatst

Duidelijkheid over de snelle levering

Binnen een dag was mijn fietscomputer binnen, zoals aangegeven op de website. De tracering van het pakketje werd goed en meteen geautomatiseerd doorgeven. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop het ingepakt was en dat is ik snel aan de slag kon zo.

Snelle levering, duidelijke informatie over artikel!

snel en correct.

Heb een motor voor een electrische fiets bij ze gekocht die na een half jaar problemen gaf. Is zonder problemen snel en kostenloos verholpen. Prima service.

Alles super

Schnelle Lieferung. Der Artikel gefällt mir sehr gut. Vielen Dank!

Snelle levering duidelijke site!

vrijdag 16.55 besteld zaterdag 14.00 in huis om 15.00 weer fietsen

goede en snelle levering

Onze ervaring is dat we snel het goede geleverd hebben gekregen. Top👍🏻

Dankzij Hengeveld weer een rijdende Giant-fiets!

Display van de op leeftijd zijnde Giant-fiets begaf het. Gelukkig bij Hengeveld nog gewoon te bestellen! En binnen een paar dagen geleverd, fantastisch. De handleiding simpel op internet gevonden. Rijden maar weer! Bedankt! Klein minpuntje..de factuur is niet in pdf, echter na mijn verzoek alsnog gekregen..

Uitstekend geholpen

Op zoek naar een specifiek stuk gereedschap. De medewerker gaf aan dat het de komende week binnen zou zijn. Dit klopte zeker en gelijk besteld. De volgende dag netjes geleverd. Super en goed materiaal

Super!!!

Heel erg tevreden met de hulp van een medewerker aan de telf. Lijn, post was goed op tijd.

Fantastic bedrijf

Geweldig super tevreden

Geweldig bedrijf en super goede support!

Super goede ondersteuning ontvangen bij het bestellen van de juiste accu voor mijn fiets. Kreeg de linkjes thuisgestuurd!top,super klantgericht. Snelle reacties op mijn mail met vragen! Bij telefoongesprekken enorm prettig,geduldig en klantgericht geholpen. Dit is echt een top bedrijf waar je als klant centraal staat en de klantgerichte dienstverlening super hoog in het vaandel staat.Het was een feestje om hier mijn accu en display voor mijn fiets te mogen bestellen!

prima snel geleverd

oud onderdeel nodig van fiets dag later in huis fiets doet het weer Top

Landstraat 3638

7121 CR Aalten