Product ontvangen zoals besteld

Altijd wat leuks te vinden .

Gevonden wat ik nodig had en elders niet te vinden was . Heel tevreden .

Duidelijke site, uitzoeken, bestellen en leveren vlekkeloos. Heel erg tevreden

Snel besteld en snel geleverd !

De juiste onderdelen zoeken ging snel en bestellen was dus ook zo gedaan. Alles werd snel en degelijk verpakt geleverd.

Prima geleverd

Goede producten voor een superscherpe prijs!

De website is helder en alles is goed te vinden. De bestelde producten werden keurig op tijd bezorgd en je wordt na het bestellen tussendoor op de hoogte gehouden. De prijs die ik heb betaald voor de door mij bestelde Tyleen-koppelingen was echt superscherp!

Helemaal goed

Alles goed geleverd volgens afspraak

Goed geregeld !

Geen klachten.

Geleverd volgens de foto op internet en snel

Het gaat om een RVS slangenklem. Ik zocht het materiaal rvs in álle onderdelen van de klem. Leidingshop had deze specificatie als een van de weinigen.

Graag geen revieuw verzoek versturen

Nogmaals

prijs/kwaliteit goed

Rekening houden met de prijs is de kwaliteit goed.

Gewoon goed

Gewoon goed en snel

Goede Produkten, snel en goed geleverd.

Spulletjes goed ontvangen

Alles goed ontvangen.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Goede en snelle levering

Levering snel & producten conform verwachting

Zeer correcte firma

Zo zou het overal moeten gaan, heel correct en telefonisch contact met de dienst verkoop is supervriendelijk verlopen, kortom 10/10

Werkt perfect

Goed en prettig door medewerker geholpen

Goed product voor een goede prijs

Op zoek naar een simpele tuinsproeier liep ik tegen slechte beschrijvingen en hoge prijzen aan, totdat ik op de site van Leidingshop stuitte: duidelijke omschrijving van het product, duidelijke omschrijving van de prestaties, en een heel redelijke prijs. Het product is wel erg licht en dus niet super stevig, maar goed instelbaar en werkt naar behoren. Ik ben er tevreden mee.

Hebben bijna alles wat je zoekt voor leidingen

Conform verwachting

Prima product voor een nette prijs. Snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

snelle levering goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Goed georganiseerd.

Ik heb 2 items gekocht die niet passen. Kan ik die terugsturen en hoe?

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

info@leidingshop.nl

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!