Laden reviews...
1.658 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering, een duidelijke website en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen betrouwbare leveringen en duidelijke informatie. De variëteit en betrouwbaarheid dragen bij aan een overwegend positieve ervaring.
Na de eerste bestelling kwam er niks binnen. Dat lag volledig aan de transporteur. Na een belletje is het uitgezocht, direct opnieuw besteld en de volgende dag in huis, top !
Sander
Monster
Netjes en op tijd geleverd
Nico
Oldenzaal
Vriendelijk stapje meer willen zetten
henri
Meerstad
Correcte levering en gewoon niets op aan te merken
Kenneth
PAJOTTEGEM, België
Prima Toppie superdelux
Rene
Lelystad
Voor de renovatie van een motor- koelsysteem van mijn plezierboot had ik toebehoren nodig, dat net buiten het assortiment van de bekende bouwmarkten viel. Gelukkig kon ik voor een redelijke prijs bij Leidingshop terecht. Verzending ging vlot, echter de afgesproken pakketautomaat van GLS bleek niet te bestaan. De pakketbezorger was inventief, zodat ik toch snel verder kon met de klus.
IJsbrand
Katwijk
Direct geregeld
Piet
Harfsen
Ik moet het nog gebruiken, maar dat gaat zeker lukken!!
Ger
Enkhuizen
Prima, snelle levering
Werner
Waspik
alles correct verlopen!
kris
lede
Alles perfect snel geleverd en naar mijn verwachtingen.
Serge
Tessenderlo-Ham
Goede materialen voor een goeie prijs. Wel ff opletten bij afhalen of je bestellijg compleet is.
Raul
Ge
Perfecte service
Jan
Oud Turnhout
Het was prettig om met jullie zaken te doen. De artikelen die ik wilde hebben waren gemakkelijk te vinden. De aanwijzingen en tips waren verhelderend en zeer welkom. De informatie en inhoud van de website biedt helderheid en vertrouwen. De bestelling werd de volgende dag al geleverd en was keurig verzorgd. kortom: een aanrader.
25 June 2026
jos
Julianadorp
2e bestelling, goede ervaring
25 June 2026
Bas
BEILEN
1 van de bestelde items is niet geleverd terwijl die wél op de pakbon staat. Eerder per email gemeld maar geen reactie.
Beveelt niet aan
24 June 2026
Ton
Nijmegen
Snel geleverd en precies goed.
24 June 2026
Erik
Halsteren
Ik bestelde een druppelslang afsluitventiel, 2x klem | 16 mm. Vlotte levering van een mooi en kwalitatief goed product.
Koenraad
Nunspeet
Via de chat geprobeerd, werd uitgeschakeld omdat er te lang geen reactie was. Daarna gebeld, lunchpauze. Daarna gemaild, niets meer op gehoord. Daarna 'op goed geluk' iets besteld, dat verkeerd bleek te zijn. Dus voor mij helaas geen goede ervaring
AStrid
Renesse
Een aantal keren gemaild voor en na onze leveringen. keurig antwoord en zeer duidelijk. Onze pomp was netjes verpakt en goed geleverd. Werkt prima!
Petra
Didam
Goed product zoals besteld
Gerard
Enschede
Willem
's-Gravenzande
Ik heb 2 keer gebeld en werd goed geholpen. Hierdoor heb ik precies kunnen kopen wat ik nodig had en het werkt perfect.
Anna
Roosendaal
Positief
Ab
Waalwijk
Helemaal niets mis mee
Anita
Overasselt
Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken.
Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres.
Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!
Eijkenakker 1
5571 SL Bergeijk