Fijn en snel geholpen!

Na telefonisch contact met wat vragen kon ik de bestelling plaatsen. Ik had aangegeven meteen te willen gaan ophalen (45 min rijden) dus na het bestellen is er even gecheckt dat inderdaad alles op voorraad was. Verder klopte alles bij de bestelling en kan de voortuin nu fijn water krijgen via de druppelinstallatie. Zeer fijn bedrijf dus om zaken voor de tuin te halen!

Zoals het hoort

Snel binnen, juiste producten. Prima ervaring.

NIET op voorraad

Adverteren met op voorraad als dat niet zo is, en dan weken laten wachten op alle bestelde zaken is niet netjes Spullen op zich oke maar dan haf ik liever ergens anders besteld waar ik niet hoef te wachten

vlot

vlot

Alles is perfect verlopen .Mijn druppelslang heb ik al in gebruik genomen en werkt prima.

Correcte afhandeling

Gewoon goed zoals het hoort

Werkt zoals het hoort

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Goed geregeld.!!

Vlot en snel

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Gemakkelijk om te bestellen en een vlotte en.goede levering.

Werkt goed.

Goede service en komen afspraken na

6xxycuvibgzkcbxygobuc6fkvnxygixtxgyLyxo5xlhvh b j9jonictx7hm g mbjd86339u0bj gv4ss6

De ervaring met leidingshop is altijd uitstekend. De service en de levering gaan altijd goed. Wat ik wel een verbeterpunt zou vinden. Als je voor een bepaald bedrag besteld. Dat je dan geen bezorgen kosten meer hoeft te betalen. Bijv. vanaf 250 euro betaal je geen bezorgkosten meer. Verder alles top geregeld en netjes ingepakt alles.

Prijs /kwaliteit oke

werkt , maar je moet veel teflon gebruiken

Goed snelle levering

Snel- makkelijk en duidelijk

Kan er Snel- makkelijk en duidelijk bestellen

Werkt perfect en op tijd geleverd

A

Gewoon goed volgens afspraak

Snelle levering, goede kwaliteit en normale prijs

Jullie komen de afspraken na.

Jammer dat jullie niet dezelfde dag verzenden, bv besteld voor 16.00 uur.

goede en snelle levering

het is degelijk materiaal en de bestelling en levering ging vlotjes

Een mooie tuin door prima onderdelen van Leidingshop

Duidelijke website waar alle onderdelen te vinden zijn die ik nodig had.

Zoals op de website

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

info@leidingshop.nl

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!