Perfect product!

Super tevreden.

Slechte service

Slechte communicatie/ service Na het bestellen van een pers doorloop muurplaat twijfelde ik of het te persen is met mijn perstool.De ruimte leek te krap. Op mijn vraag hier naar werd geantwoord “ wij horen nooit klachten hierover “ Bij deze dan waarschijnlijk de eerste. Nog voordat ik kon onderbouwen wat mijn probleem is hebben ze het al opgestuurd. Thuis gekregen , produkt was inderdaad niet goed. Een antwoord op retour zenden ruilen heb ik nog niet gehad.

Vlotte bestelling en levering. Normale prijs.

Alles soepel verlopen. Fijne info voorziening. Niet te veel, Niet te weinig.

Goed product

Snel geleverd en goed verpakt. Meer uitleg niet nodig buiten dat het een degelijk product is.

Goede producten en snelle levering.

Kom altijd weer op deze site terecht, gelukkig.

Alles geleverd op tijd volgens afpraak. Ik ben tevreden

Prima, mooi op tijd geleverd

prima geholpen

prima geholpen met levering en retouren

Uitstekende levering

Alles tot in de puntjes geregeld. Mijn complimenten

Nikks op aantemerken.9

goed verpakt en optijd geleverd. vriendelijke mensen aan de telefoon.

Top ga zo door.

Snel advies, vlotte levering

Advies gevraagd via de App en snel antwoord gekregen. Artikel werd vlot geleverd. Helemaal goed.

Prima kwaliteit, snelle aflevering en goede service

Prima kwaliteit producten, snelle aflevering en goede service bij vragen.

Tevreden

Makkelijke website, ruim assortiment, snelle levering!

Inmiddels weet ik dat als ik iets speciaals zoek, dat ik gewoon naar de webwinkel van Leidingshop moet gaan. Gewoon aanklikken en de volgende dag in huis.

Eerst een pakket ontvangen de dag erna de andere, mooi optijd top!

Goed product en snel geleverd

Prettig

Levertijd mag sneller

2 koppelingen besteld, klant wil geen week wachten. Levertijd te lang. Producten prima, prijs kwaliteit top!

Alles top in orde

Top leverancier. Alles goed verlopen.

goede service en snelle levering

goed geholpen met de producten die ik had besteld

Uitstekende service

Duidelijke website en snelle levering, alles keurig verpakt en top kwaliteit

Product goed, keurig op tijd geleverd

Product voldoet, werk snel geleverd conform toezegging digitaal.

Vlotte en snelle levering. Prdukt geheel volgens onze verwachtingen.

Een aanrader !!

Snel en accuraat

100% inprde.

Geweldig product

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!