Ik mis aleen de factuur voor de boekhouding vedder was alles goed snelle levering en goede kwaliteit producten

Op tijd leveren en goed product

Zeer tevreden over verloop van de bestelling.

Goed materiaal en in mijn geval de goedkoopste op het internet. Zeer goede en snelle service. Aanrader!

Goed geregeld snel bezorgd

Kogelkraan besteld voor 16mm leiding goede kwaliteit en gebruiksaanwijzing en snel bezorgd en de juiste prijs.

altijd goed geholpen

De spullen zijn besteld en naar een adres van vrienden van ons gestuurd. Deze komen over twee weken naar ons toe. Wij wonen op Bonaire. Als ik dat via reguliere post zou moeten laten komen ben ik een kapitaal kwijt en de kans dat het niet of zeeeer laat aankomt is bijna 80%. Dus ik heb het nog niet , maar ik verwacht niet anders. Groeten van een zeer regenarm Bonaire.

was top services

alles volgens afspraak

Duidelijke website, snelle levering

Alleen spijtig dat je tyleenleiding niet op gewenste maat kunt bestellen.

precies geleverd wat was besteld, snel en prima kwaliteit.

extra onderdelen voor mijn beregening besteld: Verloopstukken van tyleen slang naar druppelslang. Er zijn nogal veel verschillende maten en ik ben daar neit zo in thuis, maar de jusite maten zijn gemakklelijk te vinden op hun website

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goed product

Alles snel en eenvoudig geregeld bin Leidingshop! We beetje overkill aan mailtjes tijdens en na het proces.

Alles top!

Alle onderdelen goed ontvangen en reeds gemonteerd.

Snel

prima afhandeling

Bestelling gedaan. Goede en snelle aflevering.

Prima verpakt, adequaat geleverd

Zie hier boven.

Enorm goed

Kleine particuliere order en we wij wonen in een uithoek. Toch netjes binnen 24 uur aan huis geleverd en kwalitatief uitstekend.

Top bedrijv

Top bedrijv

Alles compleet en snel bezorgd

Mijn bestelling was netjes op tijd bezorgd en compleet.

Goede producten

mooi op tijd

bestellen was gemakkelijk en snel.

Mooie webshop met goede prijzen en snelle levering.

Voldoet voor 100% aan de verwachting

Hoef niets toe te voegen. Prima product

TOP

Supersnelle service.....vriendelijke leverancier....maw top n aanrader

Top product en zeer snelle levering .en voor telefoon zeer vriendelijk

Zeer goeie ervaring en volgende dag al binnen

Vlotte levering juiste items

Goed zoals gekocht

Prima webshop

Snel het juiste onderdeel in huis

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!