Alles zonder problemen verlopen. Soepel en snel.

Prima service en vriendelijke medewerkers. Goed assortiment.

Precies wat ik er van verwacht.

Goed en betaalbaar.

Alles zoals besteld.

Prima product, alles voldoet aan de verwachting.

Werkt prima en snel geleverd

Bestelde tyleenslang en koppelingen snel geleverd. Prijs is concurrerend met chinese webwinkels!

Prima levering

Netjes en snel mijn bestelde artikelen geleverd door een nette en service verlenende chauffeur.

Perfect , snelle levering ,kwaliteit

Overzichtelijk . Zeer snel geleverd, en kwaliteit voor een betaalbare prijs !

correcte prijs, correcte levering, correcte kwaliteit

Heel tevreden over de levering (op de gevraagde dag), goed verpakt in papier en karton, tegen de beste prijs van de lage landen.

Goed product/ goede prijs

Een goed product cq prijs , alleen levering had wat sneller gekund

Snel en compleet geleverd op het afgesproken moment

De informatie op de website over het aanleggen van een ondergronds druppelleidingsysteem was heel compleet en duidelijk. En dat in combinatie met de instructievideo, was het installeren niet moeilijk. Eén minpuntje misschien: de druppelslang knikt relatief makkelijk en volgens mij kan de genoemde minimale diameter van een bocht niet gehaald worden.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

groot assortiment en snel geleverd

Voor wat ik in gedachte had om te maken waren verschillende soorten onderdelen nodig. Gelukkig is het assortiment zo groot dat ik alles kon vinden en eventueel kon aanpassen.

Kwaliteit producten en snelle levering

Slangklemmen zijn van hoge kwaliteit. Alleen de breedte van de klemmen wordt niet vermeld op de site. Snelle levering!

Ruime sortering en binnen en redelijk snel geleverd.

Naar alle tevredenheid artikelen besteld en uitgeleverd.

Makkelijk

Bestellen / betalen / afhalen heel simpel

Aan te bevelen

Overzichtelijk site Snelle levering

De bestelling voldoet volledig aan de verwachting

De bestelde druppelslang werkt tot volle tevredenheid. Het assortiment was ruim dus keus genoeg. De levering was vlot dus niets te klagen

Dikke prima

Ging volgens het boekje

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

De artikelen zijn naar tevredenheid in gebruik

Snel en correct geleverd.

Goede ervaring

Zoals het hoort.

Prima site, goed bestel systeem en verwerking.

Proffesionaliteit

Goede webshop, snelheid van reactie en bezorging.

zeer goede ervaring

Ondertussen al 2 keer besteld. Geleverde goederen waren in goede staat en correct geleverd. Ook de communicatie was goed als ik vragen had via mail.

Altijd goede service en snelle levering

prima adres!

Groot assortiment, vriendelijke geprijsd, goede communicatie en snelle levering

Goed assortiment

Al een aantal keer voor onderdelen uitgekomen bij leidingshop.nl Overzichtelijke site

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!