Filtre

Er ontbrak een onderdeeltje maar de fout werd bliksemsnel gecorrigeerd.

Bestelling prima, levering door GLS heeft 1,5 week geduurd

Ik zou echt een andere vervoerder kiezen als ik jullie was

Prima product en levering super!

Ik had al eerder producten van leidingshop. Aangezien ik in de buurt woon kan ik ze ophalen. Producten zijn altijd super en uitlevering werkt snel.

Uistekend

Prima communicatie en stipte levering

gevaarlijk product

Tot mijn spijt heb ik de ondergrondse druppelslang en toebehoren moeten terugsturen om 2 redenen. de belangrijkste reden is dat ik externe informatie heb gekregen met de vermelding dat de druppelslang behandeld blijkt te zijn met een product dat al lang in Europa verboden is. U begrijpt dat ik geen risico wil nemen door dit in mijn tuin te gebruiken. Info hierover is meegestuurd in het retourpakket. De 2e is dat het product in Israel is gemaakt. Door het huidig beleid van een openlijke genocide op meerdere bevolkingsgroepen door de Israelische regering is het om persoonlijke redenen deontologisch totaal onaanvaardbaar om nu producten uit Israel aan te kopen. Met beleefde groeten, Patrick Van Echelpoel

Ik had zelf een foutje gemaakt in de bestelling en dat werd nog snel aangepast toen ik dat vroeg.

Snelle levering tegen een prima prijs

Snelle levering tegen een prima prijs. Grote assortiment. Top!

Top, snel en keurig verpakt geleverd.

Levering conform bestelling, precies zoals het hoort.

Het is correct en goed

Het bedrijf komt zijn afspraken na

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en goed product. Prima prijs.

Product is heel slecht

Zie mail van vrijdag 24 april

We hadden de producten uiteindelijk niet nodig, maar de levering enzovoort is prima verlopen!

Niets op aan te merken

Levering op tijd ontvangen. Was eerst nog even onduidelijk dat het in 2 leveringen gebracht werd.

Snelle en correcte levering

Perfecte service

Gewoon heel goed

Snelle en nette levering van goede kwaliteitsproducten

Goed product

Snelle levering.

Prima snelle service

Verkeerde product besteld en kon niet meer wijzigen :(

Verkeerde product besteld en kon niet meer wijzigen :(

Alles is prima geleverd

Nvt

Helaas is de 22 mm buis an beide uiteinden ingedrukt, zodat de koppeling niet past . Beter verpakken

geen goede ervaring

helaas het produckt nog niet in huis zeer slecht. door gls wat niet kan bezorgen door incompetente systemen.

Goede producten , die snel bezorgd worden .

Via internet besteld ,door duidelijke foto gemakkelijk te herkennen wat ik die en die maat wil hebben .

Snel en goede prijs kwaliteit

Snel en goede aanbieding

Duidelijke webshop, snelle levering

Leidingshop is een overzichtelijke webshop waar je snel vindt wat je nodig hebt. Het contact verloopt vlot en duidelijk, en de levering is snel en betrouwbaar. Kortom, een prettige ervaring voor wie snel wil bestellen.

Top. Ook perfect verpakt. Fijn om me te werken

Ja, fijne tyleen koppelingen alles mooi verpakt zeker voor buitenwerk perfect.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL