Overzichtelijke site om te bestellen. Groot assortiment en snelle bezorging. Aan te bevelen.
Speciaal voor het aansluiten van een vaatwasser een inbouw T-stuk, met vaatwasser aansluiting besteld. Deze zit kant en klaar in de verpakking. Gemonteerd en de vaatwasser stopt halverwege zijn eerste testprogramma. Na uren zoeken en puzzelen de vaatwasser aansluiting van de afvoerbuis gehaald, en wat blijkt, standaard zit er een plug in waardoor de aansluiting verstopt is. Dit verzin je toch niet!
Bedankt voor je feedback, Elmer! We begrijpen heel goed dat het verwarrend kan zijn wanneer je een T-stuk met vaatwasseraansluiting bestelt en er standaard een blindplug in zit. Dit is echter bewust zo gedaan. Wanneer de aansluiting voor de vaatwasser niet wordt gebruikt, voorkomt de plug nare geurtjes uit de afvoer. In jouw geval moest de plug inderdaad even verwijderd worden voor de juiste aansluiting. Jammer dat dit tot (onnodige) frustratie heeft geleid, maar gelukkig functioneert het artikel zoals het hoort. We zullen dit nog even duidelijk vermelden op de website, daar het wellicht niet duidelijk genoeg op de verpakking van het artikel staat. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Juiste advies als je contact opneemt en snelle service
Snelle levering. Defect product binnen 24 uur nagestuurd, mocht het defecte deel houden. Klantenservice reageert snel.
Goede kwaliteit heldere webshop en uitleg over de artikelen. Zeker een aanrader
Het is wel spijtig dat ik niet ben verwittigd wanneer er werd geleverd,10 minuten later en de vrachtwagen stond voor een gesloten deur.
Prima bedrijf met een goed prijsniveau. Alles keurig en op tijd geleverd.
Bestelling is 5 dagen na bestelling (en betaling) nog niet afgeleverd. En dat terwijl de website voor 23:00 besteld - volgende dag in huis claimt!! Ik had de onderdelen nodig voor een klus in het weekend, had mensen geregeld om te helpen, maar door afwezigheid van de benodigde materialen konden de "hulptroepen" halverwege de dag onverricht ter zake naar huis !
Hoi Martin, bedankt voor je feedback! Allereerst natuurlijk supervervelend dat je dit weekend mensen in huis had om je klus te klaren. Ik ben echter wel bang dat er een misverstand is ontstaan wat betreft voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. Dit is namelijk niet iets wat wij communiceren, juist omdat we niets willen beloven wat we niet waar kunnen maken. Voor 23:00 besteld en morgen in huis is simpelweg iets dat wij niet kunnen garanderen. Ik heb wel even gekeken waarom je bestelling wat langer op zich liet wachten. In jouw order zaten een aantal bestelartikelen. Deze hebben een levertijd van 2-3 werkdagen, waarna de bestelling verzonden wordt. Je bestelling staat inmiddels klaar voor verzending en je ontvangt vandaag aan het einde van de dag een track & trace zodat je de zending kunt volgen. Hopelijk kun je de klus alsnog snel afronden! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Spljtig genoeg kan ik nog geen beoordeling geven tot op heden hebben we nog geen bestelling ontvangen.
Bedankt voor je feedback, Anja! Iets beoordelen wat je nog niet in huis hebt, is natuurlijk lastig. Gelukkig zie ik bij de vervoerder dat je het artikel vandaag kunt verwachten. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt zodra je het in gebruik hebt! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snelle levering van het product waardoor ik direct aan de slag kon.
De bezorging met DHL ging ook erg goed en zorgvuldig begeleid.
Of je komt langs of je hebt het zo snel mogelijk, als je savonds besteld overmorgen. Eigen schuld dikke bult. Had je maar eerder moeten bestellen. Had je het de volgende dag.
Zie boven
Precies gekregen wat ik besteld heb en snel geleverd. Duidelijke webshop.
nvt
Goed geregeld alles is aanwezig. Volgend zal ik het weerdoen. Ga zo door.
Na een telefonisch gesprek ( donderdag middag) over een product of dat voorradig is en klopt , dus een order geplaatst van 100 mtr Tyleen slang en wat koppelstukken. Zou er donderdag eind van de dag verzonden worden want ik heb het dinsdag nodig. Is vrijdag middag verzonden maar nu nog geen track en trace ( is maandag 17:00) product komt dus veel te laat. Moet het morgenochtend nu ergens anders ophalen!! Gebeld met jullie bedrijf en ze konden er niets aan doen verder. Alleen bij dhl een spoedmelding maken .
Bedankt voor je feedback, Richard! Hier is inderdaad iets niet helemaal goed gecommuniceerd. Onze collega heeft je om 15:15 gesproken en aangegeven dat de bestelling nog die dag mee kon als die "zometeen geplaatst" werd. Dat is natuurlijk een wat vaag begrip en uiteindelijk is de order om 15:45 geplaatst. Op dat moment konden we helaas niet meer schakelen, omdat DHL om 16:00 uur al bij ons op de stoep staat om de pakketten op te halen. Super onhandig, dit hadden we duidelijker moeten communiceren aan de telefoon. Normaal gesproken zou het geen probleem zijn als je de bestelling dinsdag nodig had en deze vrijdag wordt verzonden, wat hier ook is gebeurd. Maar je zult net zien: juist als het dringend is loopt het bij DHL ook nog eens moeizaam. Iets met de Wet van Murphy. Inmiddels hebben we al een officiële klacht ingediend bij DHL en hopelijk wordt je pakket nu zo snel mogelijk geleverd. Mocht je de bestelling niet meer nodig hebben laat het ons even weten, dan lossen we dat natuurlijk netjes voor je op. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Fijn dat leidingshop deze sproeier op grote slang levert! Eindelijk een goede oplossing! Makkelijk aan te schaffen en supersnel geleverd. Aanrader!
ik kon jullie niet maar door de waterput/puls in de tuin van mijn schoonzoon dochter kwam ik bij jullie terecht nu nog aan sluiten Bedankt
Ik had 4x een Druk draadeind nodig en had vooraf de maten opgemeten waarbij de buitendraad 32 mm moest zijn. Bij de omschrijving stond: inw. / uitw. li. x bui. 32/40 x 1.1/4 inch Dus ik ging er van uit dat de buitendraad 1,25 x 25,4 ( standaard Inch maat) is 32 mm zou zijn. Dat was niet het geval want ze waren veel te groot. Bij nabellen omdat ik niet weer verkeerd wilde bestellen gaf men aan dat deze inchmaat anders is dan de standaard maat. Als dat er bij had gestaan had ik niet de verkeerde besteld. De 2e bestelling was ook snel in huis maar toch jammer van de extra verzendkosten.
Na bestelling supersnel in huis
Bericht van verzending optijd ontvangen maar het duurt 3 dagen voor het geleverd wordt en ook dat het pakket gewoon bij de deur achtergelaten was….DHL
Gewoon goed
Bedankt voor je feedback, Julian! Jammer om te horen dat je dacht twee sets besteld te hebben, maar er uiteindelijk maar één hebt ontvangen. Omdat we hier eerder geen melding van hebben gekregen, is het natuurlijk ook lastig oplossen. Dat doen we uiteraard wel graag, mocht er inderdaad iets niet kloppen. We hebben je bestelling er meteen bij gepakt en daarin staat één keer het druppelslang actiepakket. Zou je dit voor de zekerheid zelf ook nog even willen controleren? We horen het graag! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Original anmeldelse
Had 2 start sets druppel slangen gekocht, alleen maar 1 start set ontvangen, beetje jammer maar ben er zelf ook niet achteraan gegaan. Zou het wel alsnog graag ontvangen.
Uitgebreide website met goede zoekfunctie.
Bestelling heel goed en snel geleverd. Helemaal TOP
1 Eijkenakker