Alles snel geleverd
correcte en tijdige levering
Vakkundige uitleg en extra info gekregen
Prima spullen, 80% kwam ook in de eerste zending en op tijd. Twee kritiekpunten: 1) alles was op voorraad en zelfs ‘direct af te halen’ volgens de website, maar in de praktijk waren er vier (!) nazendingen de twee dagen na de eerste zending. Hoe zit dat met het voorraadbeheer? Waarom vier nazendingen en niet twee (een per dag) of een (alle vier de verlate spullen samen) 2) gebrek aan helderheid hierover: ik moest er zelf achter komen door de pakbon te checken dat de order niet compleet afgeleverd was. Klantenservice gaf bij navraag vervolgens zeer beperkte info, en slechts van drie van de vier ontbrekende items. Dus uiteindelijk allemaal ok, maar ik ben niet zo tevreden over het afhandelproces.
Bedankt voor de review Frank, we begrijpen de frustratie/verwarring. De voorraad welke wij op onze website tonen, is de voorraad van ons eigen magazijn. De order die je geplaatst hebt is rechtstreeks doorgezet naar de leverancier voor uitlevering, waar de voorraad helaas anders bleek te zijn. Dat dit vervolgens in maar liefst 4 verschillende zendingen nageleverd wordt, is natuurlijk niet oke. Dit is helaas iets waar wij al enige tijd tegen aan lopen bij onze leverancier en ook meerde malen hebben aangegeven dat dit op een andere manier moet. Bedankt voor de terugkoppeling Frank, we zijn er mee bezig en hopelijk wordt dit in het vervolg beperkt! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Makkelijk kunnen bestellen en prima prijs. Heb goed contact kunnen krijgen en zaken kunnen regelen.
Als je gaat informeren naar je bestelling krijg je alleen maar leugens te horen. Bestelling is niet binnen de aangegeven aantal dagen geleverd. Bij na vraag zeggen ze dat de transportteur vertraging heeft. Nu werkt en goede vriend daar en daardoor weet ik dat mijn bestelling niet was aangeboden. Een leugen. Vervolgens kreeg ik van de transportteur te horen (na dat het daar aangeleverd was) dat ze de volgende dag komen. Kreeg ik op het moment dat het bij mij geleverd had van leidingshop te horen: morgen word het geleverd. Misschien moeten jullie eerlijk gaan worden en niet zomaar onzin roepen. Dit is zo amateuristisch dat ik voor mijn bedrijf niet meer hier bestel
Best Marc, jammer dat we deze review ontvangen! Ik ben dan ook direct gaan kijken wat hier eventueel mis gaat. We geven op onze website aan dat vrachtvervoer ca. 2-3 werkdagen levertijd heeft, dit kan vanzelfsprekend een dag meer of minder zijn. Jouw bestelling is op 16-10, 20:28 geplaatst, op dit tijdstip zijn we niet meer aanwezig waardoor je order de volgende dag wordt afgehandeld. De eerst mogelijke leverdatum zou dan 18-10 zijn. De levering stond dan ook netjes op de planning voor 18-10, maar helaas kregen wij laat op de middag van de leverancier te horen dat de zending bij de transporteur is blijven liggen. Dit zou betekenen dat de levering één dag later plaats zou vinden, maar desalniettemin nog steeds binnen de aangegeven levertijd. Dit is informatie welke wij doorkrijgen vanuit de leverancier en waar wij dan ook op moeten kunnen vertrouwen. Dat dit vervolgens is nagevraag bij een vriend, welke werkzaam is bij de transporteur en andere informatie geeft, is dan ook erg kwalijk. Dit is as we speak ook uitgezet naar zowel de leverancier als transporteur voor opheldering. Gezien de mail laat op de dag verzonden is, waren wij helaas niet meer aanwezig en is de mail de volgende dag (dag van levering) één op één naar je doorgezet. Hierdoor is er verwarring ontstaan gezien er in deze mail levering “morgen” stond in plaats van levering “vandaag”. Excuses daar voor. Intussen had de levering dan ook al plaatsgevonden, netjes binnen de gestelde levertijd van ca. 2-3 werkdagen. Wij distantiëren ons dan ook van het feit dat we leugens vertellen, wij vertrouwen op zowel onze transporteur als leverancier. Succes met de klus Marc, en wie weet tot tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Makkelijk zoeken en bestellen
overzichtelijke webschop na vraag netjes geholpen materialen snel geleverd
De druppelslang knikt zo ongeveer bij elke beweging. Ik had de flexibiliteit van een tuinslang verwacht. Deze is waardeloos
Bedankt voor de review Toon! Een druppelslang is niet te vergelijken met een tuinslang, dit is juist een stugge leiding doordat het voorzien is van een drukgecompenseerd systeem. Bij het aanleggen van de druppelslang kan het inderdaad wel eens voorkomen dat er wat knikken in de leiding komen, deze gaan er weer uit zodra de slang op waterdruk staat of wanneer de zon (momenteel niet van toepassing) flink schijnt door de warmte. Ook is het belangrijk dat je de druppelslang niet te ver buigt, de maximale buigradius is de natuurlijke vorm van de druppelslang, zoals deze is opgerold bij ontvangst. Mocht je scherpe bochten maken, dien je koppelingen te gebruiken, anders gaat de slang inderdaad knikken. We zijn bereikbaar via verschillende manieren, WhatsApp, chat, telefonisch en per mail, je kunt altijd even contact met ons opnemen mocht je advies nodig hebben. Dan was een zweetslang wellicht een betere optie geweest, deze is wel flexibel en vergelijkbaar met een tuinslang. Hopelijk kun je met deze tips aan de slag zodat de druppelslang toch wat toevoegt! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Kwaliteits producten maar de levertijd kan korter.
Alles correct en vlug geleverd !
Snel en correct
Bestelling snel en compleet geleverd. Ook niet in een veel te grote doos, maar een bescheiden doosje. Klus snel geklaard.
Alles verliep heel vlot, product volledig zoals gewenst. Maar ik zou het beter vinden als niet groot op de verpakkingsdoos zou staan wat erin zit en de doos zo een halve dag tegen de voordeur staat. Ik vermoed dat er namelijk heel wat mensen zijn die wel iets kunnen doen met een 10m lang verwarmingslint...
Bedankt voor de review Meg! Goed om te lezen dat alle vlot is verlopen. Het verbeterpuntje daar kunnen wij ons wel in vinden, echter doen we er alles aan om zo min mogelijk dozen te 'verspillen'. De verwarmingslinten hebben al een nette doos, welke stevig genoeg is voor transport. Dat PostNL deze vervolgens levert aan de voordeur en daar zo een halve dag laat staan, is natuurlijk vervelend en helaas buiten onze macht. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke website, snelle levering, nette prijs en duidelijke communicatie. Ideaal als je aan het verbouwen bent.
Reeds enkele malen zaken besteld voor de aansluiting van (regen-) water in onze tuin. Prompte levering van goede kwaliteit.
Gewoon goed zoals het hoort
Een goed product
Prima kwaliteit en levering volgens afspraak
Mijn volgende bestelling is terug bij Leidingschop.
Pakket kwijt door post nl. De afhandeling door jullie was goed.
alles correct verlopen
Snelle levering conform toezegging
Snel geleverd. Goeie kwaliteit.
Bedankt, de juiste materialen tegen een correcte prijs en heel snel geleverd!
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL