Filtre

Snel en goed geleverd.

Besteld, betaald en vlot geleverd.

Prima en gemakkelijk te verwerken materiaal

Heel erg tevreden

Goede informatie op de site. Kwaliteitsniveau van producten is uitstekend. En het wordt snel geleverd of klaar gezet voor ophalen. Keurig netjes en erg vriendelijk.

Goede kwaliteit maar een beetje aparte behandeling.

Ik had aangegeven op een bepaalde datum geleverd willen hebben. Hier hadden jullie ook rekening mee gehouden alleen jullie laten mij dat niet weten. Ik bel naar jullie dan krijg ik een beetje een verontwaardigde reactie van ..je had toch een datum opgezet. Klopt! Maar laat me dat dan wel weten. Verder is meedenken misschien ook nog een tip. Goot met geen eindschotjes of uitlaat heb je ook niks aan. Dus die heb ik weer na kunnen bestellen met de kosten die er dan weer bij komen. Er zijn sites die echt meedenken en je contacten om nog iets te checken. Verder goeie bexorging.

Goede communicatie, snelle service

Fantasties

Mooie materialen en super snelle levering

snel en correct

snelle levering en volgens beschrijving

perfecte service, levering conform afspraak.

Goede kwaliteit, tijdige levering conform afspraak

prima shop, snelle service!

prima shop, snelle service!

Knik in de druppelslang

Er zat een behoorlijke knik in de druppelslang. Deze heb ik er moeten uitknippen en een koppeling plaatsen

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, goed product

N.v.t.

Artikel keurig per omgaande toegestuurd.

Redelijk

Ik heb spullen retour gestuurd en die zij netjes terug betaald. Echter de verzendkosten van €8,95 niet. Komt dat nog?

Prima verwerking van de bestelling

Goede service en snel

Goede service en snel

x

alles prima geregeld

Besteld-Geleverd-Geinstalleerd! Alles naar wens

goede overzichtelijke site, prijs/kwaliteit van het ontvangen product is prima en snel geleverd.

Hèél snelle levering van producten

Héél snelle levering van producten

super snel en super goed

Ondanks Koningsdag zijn de juiste producten snel en in goede orde ontvangen. De volgende keer kies ik weer voor Leidingshop!.

zo als het moet

alles snell geleverd