Goed advies en snelle service/levering
het was mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden zowel wat levering als produkt betreft het produkt doet nu voor het ogenblik het werk wat we ervan verwachten zeer tevreden
Bedankt voor de review, Michel. Wat goed om te lezen dat het product zowel snel geleverd is en naar behoren werkt! we hopen je snel nog eens te begroeten bij Leidingshop Succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Niet alles in één keer geleverd maar na een telefoontje met de super vriendelijke klantenservice werd het een dag later gebracht. Top service !!
Bedankt voor de review Stella! Goed om te lezen dat onze klantenservice zowel vriendelijk is, als top. Dat is natuurlijk een mooi compliment. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
De producten werden snel en goed geleverd.
Top volgens afspraak!
Top nieks op aan te merken,mensen weten waar ze mee bezig zijn , goed bezig! Als het goed is mag het ook gezegt worden !
Bedankt voor de mooie review Cedric, goed om te lezen dat je niets hebt om op aan te merken! Daar doen we het natuurlijk voor. Succes met de klus en hopelijk zien we je nog eens terug bij Leidingshop. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snel duidelijk en betaalbaar
Duidelijke webwinkel. Mijn order is vooruit getrokken. Heel fijn.
Vlotte service…..
Op woensdag een bestelling gedaan, deze zou vrijdag bezorgd worden. Perfect, want met een lang Paasweekend voor de deur wilde ik graag klussen. Vrijdag werd er helaas niets bezorgd en ook op zaterdag geen pakketje. Zaterdag aan het einde van de dag kreeg ik bericht dat het pakket was aangemeld bij PostNL. Op dinsdag was het pakketje daadwerkelijk pas bij PostNL. Uiteindelijk is het woensdag bezorgd. Erg jammer.
Hoi Suzanne, bedankt voor de review! Wat vervelend dat het pakket nog niet is aangeleverd. We doen er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen, echter hanteren wij niet de regel: vóór 17:00 besteld, de volgende dag in huis. Dit is dan ook niet terug te vinden op onze webshop of in andere communicatie. Door het paasweekend hebben pakketjes helaas wat vertraging opgelopen, wat natuurlijk heel vervelend is. Zeker wanneer je eigenlijk had willen klussen dit weekend. Je pakket is afgelopen zaterdag aangeleverd bij PostNL en wordt naar alle waarschijnlijkheid vandaag bij je bezorgt. Mocht je de artikelen niet meer nodig hebben ben je altijd vrij om deze te retourneren. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Original anmeldelse
Overal op de website zag ik: Voor 17 uur besteld de volgende dag in huis! Op woensdag, een paar minuten over 5 een bestelling gedaan, jammer dat dit niet meer mee kon om donderdag bezorgd te worden, maar ik snap dat je ergens een grens moet trekken. Vrijdag bezorgen was ook prima, want met een lang Paasweekend voor de deur wilde ik graag klussen. Vrijdag werd er helaas niets bezorgd en ook op zaterdag geen pakketje. Zaterdag aan het einde van de dag kreeg ik bericht dat het pakket was aangemeld bij de post. Inmiddels is het dinsdag en is het pakketje nog steeds alleen aangemeld en dus niet eens onderweg. Erg jammer.
Van bestelling tot uitlevering, zeer professioneel waarbij je op de hoogte wordt gehouden van het gehele proces.
Goed assortiment, alles op voorraad, goeie prijzen, en voor mij persoonlijk in de buurt. Vriendelijk personeel en parkeerplaats voor de deur.
Bedankt voor de mooie review! Goed om te lezen dat het assortiment goed is, ons personeel vriendelijk en natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk (met de vele grote en zware artikelen) de parkeerplaats voor de deur. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snelle reactie Had een bestelling verkeerd geplaatst en gevraagd te annuleren voordat dit verzonden eerst. Werd netjes geregeld en goed gecommuniceerd Het wel bestelde juiste product voldeed aan mijn verwachting
Top kwaliteit en afhandeling.
Fijne webshop
super gewoon , per ongeluk 2 verkeerde onderdelen besteld , werd opgebeld ,en snel aangepast service a la carte bedankt
De webwinkel heeft ruim assortiment en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Bij de bezorging is er perongeluk teveel geleverd. Na melding hebben ze deze netjes weer opgehaald. Er wordt vlot gereageerd op email. Ik zal zeker vaker bestellen bij deze webshop.
Heb twee druppelslangen besteld bij de Leidingshop. De dag erna al alles keurig bezorgd. Echter had ik er nog een te weinig besteld. Heb dus enkele dagen later nog een slang met koppelstukken en toebehoren besteld. Wederom de dag erna alles keurig bezorgd. Perfect geregeld en prima materiaal tegen de beste prijs. Heb de Leidingshop aan mijn buren aanbevolen.
Alles ging goed. Door mijn fout had ik de verkeerde maat gekozen. Teruggestuurd op mijn kosten (zoals hun voorwaarden ook duidelijk over zijn). De dag na aankomst terug bij hen had ik het geld al op mijn rekening. En de tweede bestelling ging ook vlot
Van bestelling tot levering top.
snel precies gekregen wat ik nodig had
Via WhatsApp technische vragen gesteld met een reactie waar ik wat aan had. Goedkoper dan de Karwei met een veel betere Service.
Helemaal goed !
problemen met de levering, via post nl, maar perfect opgelost.
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL