Filtre

Goede winkel

Duidelijke winkel, snelle levering, vokgende klus weer!

Geen pakket ontvangen--- update: opgelost

13/12/2022: Geen verzenddetails ontvangen, geen kaartje in de bus, pakket niet op afhaalpunt. update; 2/1/2023: Na enkele weken pakket ontvangen, klantendienst werkt correct. Toch laat de verzenddienst de wensen over, spijtig dat de webshop met Post.nl werkt.

Uitstekend product en snelle levering

Het is niet de eerste keer dat ik bij de Leidingshop artikelen bestel. Telkens waren deze van uitstekende kwaliteit, en werden ze snel, en volgens afspraak geleverd. Uitermate tevreden !!

Goed product snel geleverd voor een goede prijs !

Een positieve ervaring

geweldig

zeer snelle levering

Prima en snelle ,levering

Prima en snelle levering

Specialistisch spul super snel geleverd

We hadden enkele dingen nodig die je niet om de hoek vindt en deze werden vlot opgestuurd.

Diverse artikelen bestelt bij de Leidingshop en qua levering zijn ze snel. Ze informeren over de status van je zending. Ook de prijzen zijn zeer scherp vergeleken met de bouwmarkt. Voor mij een vaste relatie om mijn leidingen en loodgieter artikelen te bestellen. Goed bezig!

Ik wacht al een week, heb niets ontvangen en heb geen idee wanneer ik mijn product ga ontvangen.

Ik koos voor leidingshop omdat er een supersnelle levering werd aangeprezen. Helaas blijkt dit niet te kloppen, ik ontving ook geen berichten over de opvolging van mijn bestelling. Ik ontving wel een bericht dat ik een track en trace zal ontvangen wanneer het artikel wordt verzonden en daarna ook een een digitale factuur ging krijgen. De factuur heb ik reeds ontvangen, de track en trace niet. Met vriendelijke groeten, Piet

Snel en efficiënt

Geen probleem

Niets op aan te merken!

Geen opmerkingen, perfect geregeld!

snelle levering alles ging vlot

alles verliep perfect

Super goede service !

Bestelling geplaatst en de dag erna al geleverd , en alles goed verlopen, www.leidingshop.com is echt een aanrader!

Super snelle en correcte levering.

Op tijd en in orde.

Bij de Leidingshop een verwarmingslint besteld. Heb deze netjes op tijd gekregen (de volgende werkdag) en funktioneert reeds een aantal dagen naar tevredenheid. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.

Prima producten, goed handleiding, verpakken kon iets beter/praktischer

Producten waren prima, prijs was goed, verzending was snel en tijdig, handleiding bij de producten was goed. Enige punt ter verbetering: Ik had isolatiebuizen voor om leidingen besteld met plakstrip, die buizen zijn twee meter. Door die lengte zijn ze de doos in gevouwen. Dat zorgt dat als je ze eruit haalt en dan om een rechte leiding wilt monteren, je ze eerst op de één of andere manier terug in de rechte vorm moet krijgen. Door dat er ook een plakstrip op degenen zat die ik besteld had gaat een deel van de beschermende plastic dan los en gaat al plakken terwijl je de isolatie om de leiding heen doet. Dat is lastiger werken. Het WebHeat warmtelint (6 meter) heb ik als een proef besteld om te experimenteren en het verbruik valt enorm mee (< 60 Watt) ten opzichte van andere linten die ik aan het testen ben. Prima product.

Redelijk

Ik zou graag zien vandaag besteld morgen in huis. Nu duurt het te lang en moet ik werk uitstellen of toch maar de bouwmarkt om verder te kunnen. Daarnaast zorgt Post.nl ook nog eens voor een dag vertraging. Al met al zou dit een rede kunnen zijn of bij een andere site de artikelen te bestellen.

Snel leveren als het er op aankomt

Toppie!

Goede producten, snelle levering.

Aangenaam verrast over de uitstekende product kwaliteit icm prijs. Snel geleverd

snel en goed

snel en goed

Snelle levering maar bedrading niet helemaal in orde

Het betreft een 20w warmtelint. Dit werd snel geleverd en de prijs is concurerend. De aansluiting met de stekkerwas niet helemaal in orde ik moestwat schudden, frommelen om kontakt te krijgen. Dat ga zeker met de matige vorst die we afgelopen week hadden een wat onzeker gevoel. De bedrading bleef echter zitten.

Duidelijk en snelle levering

Prima website

Snelle en correcte levering

Koppelingen voor onze druppelslang besteld. Na 2 dagen alles netjes thuisbezorgd!

Snel geleverd prima prijzen

Regelmatig een bestelling geplaatst. Altijd netjes en snel geleverd Website is overzichtelijk en bij vragen is de klantenservice makkelijk te bereiken.

Goed product

Snelle levering Ziet er kwalitatief goed uit

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL