Supersnel!
Bedankt voor je review Soei Lim, kort maar krachtig ;) Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
werkt uitstekend
Prima website, makkelijk bestellen en geleverd volgens plan
Om de klus toch te klaren ergens anders toch de juiste artikel nogmaals aangeschaft ik koop niets meer bij de leidingshop
Goedemorgen Ruud, Vervelend dat u een ander artikel heeft ontvangen wat uiteraard niet de bedoeling is. Op 30/9 hebben wij telefonisch contact gehad m.b.t. deze order waarin u inderdaad aangaf een ander artikel te hebben gehad. Om dit meteen recht te kunnen zetten hebben wij u gevraagd een foto te sturen van het foute artikel zodat het magazijn dit kan controleren en meteen de correcte kan worden opgestuurd. Helaas hebben wij daarna niets meer van u vernomen zodat we de kans niet hebben gehad dit voor u op te lossen. Mocht u ons een foto kunnen sturen van het foute artikel zullen wij dit uiteraard alsnog oplossen en u een creditnota sturen voor het foute artikel. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Het Leidingshop team.
zou sneller moeten ,,,
Goedemorgen John, U heeft gelijk dat uw order langer onderweg is geweest dan gebruikelijk. Sorry daarvoor. Uiteraard proberen wij de bestelling meteen te versturen maar soms is het zo dat een normale voorraadlevering van 1 dag door onvoorzien omstandigheden wat langer op zich laat wachten dan gebruikelijk waardoor de orders later uitgeleverd worden. Dit proberen we zoveel mogelijk te voorkomen maar helaas hebben we niet altijd invloed daarop. Excuses daarvoor. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Het leidingshop team
voor de eerste keer besteld en prima levering voor een prima prijs .
Topbedrijf die ook kleine orders zonder mankeren verstuurd
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen. Vlotte levering! Zeer tevreden, nu nog installeren.
Bedankt voor de review Koen! Goed om te lezen dat de website zowel overzichtelijk, als makkelijk te bestellen is. Hopelijk gaat het installeren van de bestelde artikelen net zo gemakkelijk. Veel plezier van de aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Als je bv op woensdag iets bestelt, het staat als 'voorradig' vermeld, dan komt uw bestelling vanuit Nederland, ... op vrijdag bij jou thuis aangeboden. Netjes verpakt en zonder extra leveringskosten. Leidingshop zal nog mogen leveren naar ons. Topservice. Dank je wel.
Bedankt voor de leuke review Michel. De quote "op Leidingshop kun je letterlijk bouwen" houden wij er bij deze in! Veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke site en snelle levering. goed verpakt.
Backorders is nog niet geleverd
na onze bestelling en betaling heb ik buiten wat mails van jullie niets ontvangen. Stop liever wat meer tijd in het opvolgen van jullie bestellingen.
Hi Anko! Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle bestellingen die de deur uit gaan op te volgen, dit omdat er natuurlijk honderden bestellingen per dag worden verzonden. Ik heb je bestelling er even bij gepakt en ik zie inderdaad dat er van alles mis gaat met de levering van je order. Het op 24 september bestelde artikel is netjes 27 september (zoals aangegeven op de website met 3 werkdagen levertijd) naar je opgestuurd. Echter geeft PostNL aan dat ze twee keer hebben geprobeerd te leveren, maar helaas ook tot twee keer toe de melding geven "Delivery unsuccessful" en "Incorrect address". We gaan dit uiteraard voor je oplossen en een melding maken bij PostNL. Zou je ons hiervoor even een e-mail kunnen sturen naar [email protected] dan volgen we het via die weg voor je op. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede kwaliteit en snel geleverd
Mooi op tijd en volgens afspraak.
BESTELLING IS KEURIG AFGELEVERD EN VOLDOET AAN DE VERWACHTING.
Bedankt voor de review P. Goed om te lezen dat de bestelling aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over zowel onze service als de prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk tot de volgende keer en succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Zowel de kwaliteit van de bestelde goederen als de service is prima.
De site is niet duidelijk over kleine onderdelen met schroefdraad, ze zeggen ook contact op te nemen voor hulp, wat eigenlijk niet gebeurt, ik heb 2 e-mails gestuurd met vragen en tot nu toe geen antwoord ontvangen, in mijn geval heb ik 2 onderdelen met schroefdraad gekocht van 2 € en ik betaalde € 4,50 voor verzending, onderdelen nutteloos voor de service, ik wilde het retourneren Ik merkte dat ik dezelfde retour moest betalen en er is geen restitutie van hetzelfde bedrag. Dit alles om nee te zeggen tegen de duidelijkheid op de site, aankopen met een onbeduidende waarde worden met minachting behandeld en tellen niet mee als klanten.
Hoi José, vervelend om te lezen dat je geen antwoord hebt gehad op je mailtje(s). Omdat dit totaal niet past bij onze gang van zaken ben ik dan ook gelijk even in de mailbox gedoken om te kijken wat hier mis gaat. Vrijdag om 11:06 heb je een bestelling geplaatst – waarvoor onze dank. De order is dezelfde dag nog ingepakt en klaargezet voor verzending. Op diezelfde dag heb je ’s avonds om 19:42 een mailtje naar ons gestuurd, maar gezien er niemand meer aanwezig is rond dit tijdstip worden deze mails na het weekend pas weer gelezen. In veel gevallen is dit maandag maar door de aanhoudende drukte is de mail dinsdag pas gezien. De inhoud van de deze mail liet ons denken dat je wilde weten of de bestelling succesvol geplaatst was. We hebben dit dinsdag dan ook voor je nagekeken en volgens de track & trace code was de bestelling intussen al bij je geleverd. Omdat de levering intussen al plaats had gevonden hebben we niet meer gereageerd op je mailtje want: levering is een gevolg van een order die succesvol geplaatst is. Ik ben bang dat hier spraken is van onduidelijkheid/miscommunicatie en dit willen we uiteraard graag voor je oplossen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar [email protected] dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goed gegaan.
Met 'n snelle levering ben ik altijd te porren. Product ziet goed uit. Alleen jammer zat er geen maataanduiding bij. Bijv. 1/2" of 3/4" Verder prima spul.
De webside kan wat duidelijker
Hoi Wiel, bedankt voor je review! Jammer om te lezen dat de website wat duidelijker mag, we streven er naar om alles zo duidelijk mogelijk online te zetten waardoor het bestellen voor iedereen een gemakkelijk klusje wordt. Zou je ons misschien kunnen laten weten via [email protected] wat je precies onduidelijk vond? We willen hier graag even naar kijken zodat we het kunnen aanpassen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles verliep naar wens
Besteld wat ik nodig had, ruim binnen het gestelde termijn geleverd!
Perfecte levering, top.
1 Eijkenakker