Filtre

Duidelijk website, snelle levering

Website is heel overzichtelijk met heel veel praktische tips en videos. TOP. Ook zeer snelle levering. Hier kom ik terug.

Snelle levering, goed assortiment

Bestelling geplaatst, volgende dag al geleverd. Ook lang materiaal wordt goed verpakt verzonden.

Snelle en correcte service.

Goede service,. Goede prijs

Goed en snel geholpen

juiste artikel in 1 dag geleverd

Maak afspraken waar

Goede en snelle service.

Goed en snelle levering!

Voor de 2e keer besteld, en weer dezelfde goede ervaring mogen ondervinden...aan te bevelen, JA!

Snelle en goede service. Prijs I s zeer goed. Ze waren 1 dingetje vergeten maar had ik binnen een paar dagen al in de bus. Ook via de mail krijg je dezelfde dag nog antwoord op je vragen. Echt een super bedrijf.

Topservice, verkeerd geleverd maar snel opgelost!

Verkeerde spullen geleverd, gemaild en even gebeld. In no time waren de juiste spullen onderweg. Heel netjes opgelost.

Druppelaars werken zoals beschreven.

De druppelhoeveelheid is overal gelijk, fantastisch ! Dit is veel beter dan die goedkopere slangen. Het uitrollen van de 100m lange leiding moet voorzichtig gebeuren om knikken te vermijden. Misschien heb ik uitleg hierover gemist. Een uiteinde van de slang was afgesneden op een druppelaar zodat de knelfitting niet paste en de slang opnieuw afgesneden moest worden. Vandaar geen 10. Het is afwachten hoe het systeem zich van de winter houdt.

Vlotte bestelling online en correcte levering.

Zie hierboven.

Prima product, snelle levering.

Product snel en op tijd ontvangen. Goed verpakt en goede kwaliteit.

Mooi product, snelle levering en op voorraad

Mooie product (afvoerput antraciet), stevige kwaliteit, snelle levering, goed verpakt, duidelijke vermelding voorraad.

Snelle levering, alles compleet.

Een bestelling in de webshop, snel geleverd en alles was aanwezig, prima.

Goede prijs en service, snelle levering

Goede spullen, goede prijs, snelle levering. Heb uw website-adres gegeven aan iemand, die ook een irrigatiesysteem wil aanleggen.

Zie boven

Snel safe en simpel

Perfecte webshop Besteld verzonden geleverd

prima advies, schappelijke prijzen, snelle levering

Het is prettig zaken te doen met de leidingshop. Men geeft goed advies naar aanleiding van je vragen. Mijn goto adres voor leidingen en beregeningsspullen.

Snelle levering prima produkten

Goeie webshop Ruime keuze Makkelijk bestellen

Uitstekende service

Ik was niet thuis in alle producten, en ik werd super goed geholpen om alles samen te stellen. De nodige alternatieven werden voorgesteld en een werkende oplossing werd aangeboden en netjes een dag later al bezorgd

Prima product en service

Prima product en doet uitstekend wat het moet doen. Perfecte levering en verpakt.

gemakkelijk bestellen online

chat werkt prima verzenddoos was open en beschadigd , maar producten waren ok .

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL