Filtre

Goed geregeld

Goed geregeld snel geleverd

Goed en degelijk materiaal

Makelijk in gebruik, en te installeren

Netjes en correct geleverd

Goede zaak!

Bestelling snel en goed geleverd. Prijs en kwaliteit zijn dik in orde! Zeker een aanrader om bij te bestellen.

Goede website en snelle levering

Zeer snel gevonden wat ik wilde hebben, met de mededeling dat er enkele dagen overheen zouden gaan wat betreft de levering, maar niets was minder waar. De volgende dag was mijn betselde watermeter al in huis.

Redelijke spullen voor een redelijke prijs.

Er valt niet zoveel te vertellen. Besteld en betaald en ontvangen. Waarom ik niet hoger waardeer is omdat ik verwend ben met "voor 2300 uur besteld, morgen in huis". En dat is met dit soort artikelen handig. Ook een korte gebruiksaanwijzing zou handig zijn. Ja zelfs voor een simpel artikel. Volgorde, aantrekkoppels etc. Maar verder ok.

Uitstekend afgehandeld

Artikel besteld, conform verwachting geleverd

Snel en het juiste geleverd.

Snel en het juiste geleverd.

Voorbeeldig

Alles netjes binnen gekregen (de bezorger was wat minder maar daar kan de leiding shop niets aan doen).

Superr

Makkelijke webshop ,snel te bestellen , en super geleverd

Top winkel en keurig geleverd

Snelle levering en goes advies

Al het bestelde netjes verpakt en precies volgens afspraak geleverd

Uitgebreide voorraad en nette prijzen, levering volgens afspraak

Goed produkt en ook goede clientenservice

Goed spullen ontvangen, druppelslang en toebehoren. Klanten-service heeft goed geholpen bij probleempje. Klasse.

Voldoende

Site heb ik beetje misleidend gevonden en daardoor ook onjuiste spullen gekocht. Retourzending miet je zelf betalen. Mail contact verliep prima. Snel reactie.

Snel bezorgd

Na bestelling snel bezorgd en alle artikelen compleet

Goed zoals t hoort

Goed zoals t hoort

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Ik had aanvankelijk elders een bestelling gedaan, maar daar bleek de levertijd niet te kloppen. Er stond 3 dagen, dat bleek 3 weken. Daarom verdergezocht en toen kwam ik Leidingshop tegen. Ik heb ze eerst gebeld om de voorraad te verifiëren, daar werd snel antwoord op gegeven. Dus snel de bestelling geplaatst en het is vlot geleverd, zoals het hoort! Nu zijn de manterbuizen op tijd binnen. Ze verzenden met PostNL, dat vind ik ook een voordeel. Dat is de beste bezorger in onze wijk.

Prima levering/ product

Gewoon feilloos

Alles in orde

OK!

De bestelling was snel in huis

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel in huis

Bestelling was compleet en goed verpakt.

prima webshop`; overzichtelijk

Snelle service, scherpe prijs

Ik heb nu voor de tweede keer bij Leidingshop besteld. Ik kwam hierbij uit vanwege het ruime aanbod en de prijs. Na de eerste bestelling snel geleverd en prima materiaal, daarom de tweede keer weer hier besteld. Aanrader.

snelle levering en ik had de verkeerde bochten en ook het retour sturen was binnen 2 dagen weer geregeld. zeer tevreden over de dienstverlening

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL