Filtre

Pluspunten

Zeer uitgebreid gamma! Makkelijk te bestellen! Snelle en juiste levering

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle levering en prima prijzen.

Ze versturen met DPD en daar hebben we slechte ervaring mee. Wijzelf (ook eigenaar webwinkel) sturen al jaren niets meer met DPD. Ook onze leveranciers stappen steeds meer over naar andere pakketdiensten (GLS of Postnl). Bij afleveren pakket heeft de DPD chauffeur onze brievenbus geramd. Na veel bellen en mailen is de vergoeding nu geregeld. Maar dit is al de derde keer dat wij schade door DPD hebben. De chauffeurs zijn gewoon veel te onbenullig. Ook veel klanten van ons vragen steeds vaker of wij hun bestellingen in ieder geval niet met DPD willen versturen. Dat zegt dus wel iets over het bedrijf.

Pluspunten

Snel en goed(koop)

?

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Snel geleverd en goed ontvangen

Pluspunten

Overzichtelijke website en scherpe prijzen. Snelle afhandeling van de order; volgende dag gratis in huis.

Pluspunten

Vlotte afhandeling

Doe zo verder !

Pluspunten

Snelle adequate levering Goede productomschrijving met maatvoering

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product voldeed absoluut niet en wat verre van gebruiksvriendelijk. Er ontstonden diverse knikken in een "slang" die meer het imago van een elektriciteits buis had. Bijgeleverde hulpstukken voldeden niet.Teruggestuurd, binnen 7 werkdagen en de verzendkosten krijg je dus ook niet vergoed. Niet voor herhaling vatbaar. Dit is geen vorm van klantenbinding.........dat kan absoluut anders

Pluspunten

De prijzen.

deze beoordeling sturen NA DA LEVERING . We zitten nog steeds te wachten op UW levering

Pluspunten

Behoorlijk assortiment, goede prijs.

Pluspunten

Goed bereikbare, vriendelijke en hulpvaarige klantenservice

Moeilijke webshop. Als je meer dan 9 exemplaren van een artikel wilt bestellen is dat moeilijk te zien. Er is maar een positie zichtbaar. (Tenminste in de browser op mijn computer)

Pluspunten

Super! Ik had met spoed Multi-Fit Koppelingen nodig. Op Vrijdag besteld ... Zaterdag al ontvangen! top! En de prijs is zeker stukken voordeliger dat de verschillende bouwmarkten. een AANRADER dus!

Nope ;-)

Pluspunten

Ik zie als is goed de bestalien en de tijd om de mubelen te wachten dat is heel goed .

Ik heb een water feltier gekocht maar dat is geen Instructieboek bij dat is de pont allen ik hoop jullie gaan dat maken of herstelien Bedank .

Pluspunten

het bedrijf komt de gemaakte afspraken na en levert de juist bestelde delen snel dit is zeer positief ik beveel het bedrijf aan

geen meer dan een positieve inzet kun je niet doen omdat je ook van andere afhankelijk bent bv transport

Pluspunten

snel, lage prijs en goed verpakt aangekomen!!

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

De adresgegevens komen niet volledig mee naar de transporteur dus soms problemen om pakje te krijgen. Of dit aan Leidingshop ligt of de transporteur (DPD), weet ik niet.

Pluspunten

Helder site en snelle levering

Iets groter assortiment

Pluspunten

Keurig, conform belofte, snel geleverd. Zeer goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Ga zo door.

Pluspunten

het bedrijf heeft heel snel op de bestelling gereageerd. de producten hadden en goede prijs en werden zeer snel afgeleverd of een verantwoorden manier ( geen schade)

telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit-service-verhouding

De toelichting bij de Rainbird-micro-irrigatie zit verstopt in de website en de tekst ervan zou wat duidelijker worden met een layout-tekeningetje: wat heb je nodig om een systeem samen te stellen/ hoe past het in elkaar.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL