Filtre

2 sterren: slechter dan verwacht

Werd telefonisch beloofd dat het na 2 dagen binnen zou zijn, het werden dus 6 dagen...

Pluspunten

Snel & correct

Verpakking of vervoer

Pluspunten

Eenvoudige bestelling via de site. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Probleem met levering werd opgelost.

Er was een probleem met de levering, vandaar mijn telefonisch contact.

Pluspunten

Prima, snelle afhandeling en snel contact via de mail

Ik heb mijn huisadres opgegeven echter is het bij het afhaalpunt afgeleverd. Volgens het afhaalpunt gebeurd dit vaker met deze bezorgdienst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima webshop maar wordt beperkt door de kwaliteit van de pakketdienst DPD.

Pakket kon niet worden geleverd omdat de chauffeur deze niet kon vinden in zijn bus. Alle pakketten liggen op een grote hoop op de laadvloer en niet geordend in rekken zoals bij PostNL. Chauffeur zou nog langskomen wanneer hij het pakket in zijn bus weer kon vinden maar is niet gebeurd. Via wat omwegen in de matige App van DPD lees ik dan dat het pakket weer terug is naar het depot. Leidingshop zal met DPD pakketdienst nooit de kwaliteit behalen die bijvoorbeeld Coolblue heeft bereikt door bekendheid om haar uitstekende levering.

Pluspunten

Snelle LEVERING

Pluspunten

-duidelijke site -snelle afhandeling van de bestelling -ik was nog iets vergeten te bestellen, was ook snel geregeld om alsnog dat onderdeel te bestellen en nog bij de eerste zending te voegen.

-bij de levering geen pakbon aanwezig, dit was een beetje lastig met controleren of alles geleverd was.

Pluspunten

Snel geleverd! Een foutje werd snel opgelost.

Was op zaterdag telefonisch slecht bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, leveren op tijd, concurrerende prijzen.

Bij een bedrijf met zoveel "magazijn" activiteiten is het onvermijdelijk dat er soms iets mis gaat. Dit heb ik nu twee keer mee gemaakt. Maar, als ik daar een mail over stuur duurt het erg lang eer er gereageerd wordt en dan wordt de vraag gesteld of ik kan bewijzen of iets niet geleverd is. Da's niet de oplossing, hoewel ik zeker begrijp dat dit niet eenvoudig op te lossen is.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website. Prijzen prima. Vlotte levering ondanks de aanhoudende droogte en daarmee gepaard gaande drukte. Een gemelde fout (e-mail) in de bestelling werd de volgende ochtend direct telefonisch opgevolgd en er werd direct naar een oplossing gezocht.

De geleverde druppelslang had een groot dat op een plaats waar dat niet thuis hoorde. Dat was aan de buitenzijde van de rol te zien. Een extra inspectie voor verpakking en verzending misschien?

Pluspunten

Snelle levering. Prima service!

Doe zo verder!

Pluspunten

snel contact kennis van zaken doen alles om je te helpen (levering was afgesproken op maandag, hier leek iets niet goed te lopen toen hebben ze alles eraan gedaan om het toch maandag te leveren.

Pluspunten

Goede website, grote keus, plezierig telefonisch advies.

Pluspunten

Komen afspraken na, erg plezierig!

Nvt

Pluspunten

De webshop was prima en overzichtelijk. Een keuze maken uit de diverse druppelslangen was als amateur-tuinvrouw lastiger maar na telefonisch overleg met iemand van de webshop /winkel werd de keus meteen duidelijk. En hij werkt zoals ik graag wilde.

Misschien een tip op de website bij de druppelslangen hoe je 50 m uitgerold krijgt. Ik heb gelukkig een ruim grasveld maar anders was het toch nog lastiger greorden. Het plaatsen tussen de planten van de stijve slang is ook vrij lastig.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Pluspunten

Prima afhandeling

Nee

Pluspunten

Nette, snelle levering en alles ontvangen wat besteld is.

Pluspunten

Duidelijke website, alles van de bestelling was op voorraad. Normaal gesproken snelle levering, maar door drukte was dat iets verlaat. Aanrader!

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL